Hlavní obsah

Řepka půjde na dva roky do vězení, rozhodl soud

Bývalý fotbalista si podle nového rozsudku odsedí dva roky za zpronevěru a poškození práv exmanželky.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Původní souhrnný patnáctiměsíční trest zvýšil odvolací soud na plné dva roky odnětí svobody. Verdikt je pravomocný.

Článek

Odvolací soud zpřísnil patnáctiměsíční trest od Obvodního soudu pro Prahu 6, který v únoru poslal Tomáše Řepku na 15 měsíců nepodmíněně do vězení. Bývalý fotbalista si podle nového rozsudku odsedí dva roky za zpronevěru a poškození práv exmanželky.

Tomáš Řepka podle obžaloby prodal za milion korun bílý Mercedes-Benz GL své dlouholeté známé ze severní Moravy. Auto měl přitom Řepka pouze půjčené.

Řepkův luxusní vůz předtím zabavili exekutoři, od kterých ho vykoupila firma, která ho vzápětí Řepkovi pronajala. Pak ale chtěla vůz zpátky, protože bývalý fotbalista neplatil pronájem. V tu chvíli firma zjistila, že Řepka už auto nemá. Po čase ho vypátrala na severní Moravě, když se objevilo v jednom z tamních autoservisů. Firma vše oznámila policii.

Druhá kauza se týká Řepkovy bývalé manželky Vlaďky Erbové. Řepka pod jejím jménem podal několik inzerátů se sexuálním podtextem, doplněných o její fotografie a telefonní číslo.

Reklama

Doporučované