Hlavní obsah

Reportéři Seznamu: Politici na sítích. Bič na šarlatány. A Praha, která úpí

Reportéři Seznamu z 26. 8. 2019: Politici na sítích. Bič na šarlatány. A Praha, která úpí.Video: Lukáš Sál

 

Reklama

Souhrn klíčových témat zpravodajské redakce Seznamu pohledem investigativní novinářky Sabiny Slonkové.

Článek

Politici si sice přes léto udělali prázdniny, ale na jejich účtech na sociálních sítích to vypadalo, jako by byla v plném proudu předvolební kampaň. Jaké praktiky používají, kdo jim pomáhá a na koho cílí? Otázky pro šéfa sociálních sítí Seznamu Filipa Vícha.

Alternativa, nebo šarlatánství? Po případech, kdy pochybní léčitelé radili pacientům s rakovinou zbavit se nemoci pomocí klystýrů, se Ministerstvo zdravotnictví rozhodlo svázat jejich praxi novými regulemi. Jde to ale vůbec? Natáčela redaktorka Šárka Kabátová.

V centru Prahy možná vyroste nová plavební komora. Povodí Vltavy ji plánuje, kdežto Prahy 1 a 5 začaly být silně proti. Starou komorou propluje 80 lodí denně a kromě rostoucího zápachu ze spalovacích motorů tu bývá i zácpa. Plavidel i turistů za poslední roky enormně přibylo. Stejně jako aut v ulicích. Bytů, které se změnily v Airbnb a vytlačují život z centra do periférií. Poptávka roste, byznys kvete, Pražané úpí. Kdy se to zastaví? Komentuje Jan Lipold.

Pořad Reportéři Seznamu můžete sledovat v premiéře v pondělí od 20:30 na TV Seznam. Anebo si jej můžete pustit ze záznamu v úvodním videu.

Jak naladit Televizi Seznam? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Doporučované