Hlavní obsah

Režisér filmu Všechny prachy světa přetočí všechny scény se Spaceym, obviněným ze sexuálního obtěžování

Herce Spaceyho kvůli sexuálnímu obtěžování přeobsadiliVideo: AP

 

Reklama

Film Ridleyho Scotta Všechny prachy světa bude definitivně bez Spaceyho. Nahradí jej kolega Christopher Plummer.

Článek

Americký herec Kevin Spacey čelí od konce října obvinění ze sexuálního obtěžování. To spustilo lavinu událostí, které Spaceyho stály roli například v oblíbeném seriálu Dům z karet.

Teď jej režisér Ridley Scott vyškrtl i z filmu Všechny prachy světa. V roli amerického průmyslníka Jeana Paula Gettyho ho nahradí kanadský herec Christopher Plummer. Ten měl roli původně ztvárňovat, ale dostal ji slavnější Spacey.

Veškeré scény, kde vystupuje Spacey, budou vystříhány a natočí se znovu. Podle agentury AP již Plummer začal s natáčením. K práci na filmu se budou muset vrátit například i herci Mark Wahlberg a Michelle Williamsová.

Přetočit jednotlivé scény chce režisér filmu stihnout do již stanoveného data premiéry, tedy 22. prosince. Premiéra nového thrilleru natočeného podle skutečné události měla být původně 16. listopadu. Kvůli aféře kolem Spaceyho ale byla odložena.

Film Všechny prachy světa vypráví příběh milionáře Gettyho, kterému v sedmdesátých letech unesli vnuka. Sedmaosmdesátiletý Plummer získal v roce 2012 Oscara za roli ve filmu Začátky. Nejznámější je ale asi z muzikálu Za zvuků hudby.

Reklama

Doporučované