Hlavní obsah

Rodinná tragédie na Kladensku: Střílel zřejmě člen vězeňské služby

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto.

Reklama

Policisté v sobotu na místě nalezli mrtvého muže, kterého policie označila za pravděpodobného pachatele, a další dvě mrtvé ženy.

Článek

Muž, který v Líském na Kladensku pravděpodobně zastřelil svou ženu, tchyni a pak sebe, je příslušníkem vězeňské služby. Dnes to ČTK potvrdila její mluvčí Petra Kučerová. Vyšetřování celého případu dál pokračuje. „Případ si převzala Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS),“ řekla ČTK mluvčí inspekce Ivana Nguyenová. Podrobnosti o vyšetřování nebude podle ní GIBS zatím sdělovat. Není tak ani jasné, kdy lidé zemřeli, soused je našel v sobotu vpodvečer.

Policisté v sobotu na místě nalezli mrtvého muže, kterého policie označila za pravděpodobného pachatele, a další dvě mrtvé. Podle prvotních informací se mohlo jednat o manželku a dceru, pozdě večer policejní mluvčí Markéta Johnová uvedla, že se jednalo o dvě ženy.

Dcera je dle informací ČTK v pořádku, protože byla u svého biologického otce. Přežilo i druhé dítě, kterému je nyní teprve několik týdnů. Záchranná služba jej odvezla do nemocnice, v ohrožení života není.

Svědci v sobotu uvedli, že po 17:00 slyšeli zvuky připomínající intenzivní střelbu. Zda se ale tragédie stala v této době, není jasné.

Reklama

Související témata:

Doporučované