Hlavní obsah

Rok 2019 bude jízda. Co o něm prozrazují čísla a karty?

Co o roce 2019 říkají čísla? Rozhovor s kartářkou a numeroložkou Ilonou Leou Kotkovou v pořadu Rodinka.Video: Kamila Bejlková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Rok 2019 je tu. Co přinese nového oproti roku právě skončenému? To v pořadu Rodinka naznačila kartářka a numeroložka Ilona Lea Kotková.

Článek

Ilona Lea Kotková věří v sílu čísel. I podle nich posuzuje minulý a právě začínající rok. Pokud bychom sečetli všechny číslice v čísle 2018, dostaneme číslo 2 (2 + 0 + 1 + 8 = 11, a dále pak 1 + 1 = 2). Letošní rok nám pak přináší číslo 3.

„Ty dva roky se od sebe velmi liší v energii, dynamice, v podstatě téměř ve všem. Loňská dvojka si s letošní trojkou vůbec nezadá,“ míní Ilona Lea Kotková. Rok 2018 popisuje jako komplikovanější, s větší pravděpodobností nemocí a potřebou vedení. „Spousta lidí slyšela na plané sliby – ať už zabrousíme kamkoliv,“ doplňuje. „Trojka je jízda. Je to vysoká dynamika. Věci, které v loňském roce nešly, měli jste pocit, že vás pořád něco brzdí, tak trojka teď šlápne na plyn.“

Lidé by se podle Kotkové měli letos zaměřit na studium, informace půjdou snáze zapamatovat, učení bude snazší. Stejně tak zábava a společenský život bude letos fungovat více. „Trojka má ráda dobrodružství v jakémkoliv smyslu. Pokud jde o vztahy, tak si může trochu zavařit,“ varuje Kotková.

Celý výklad numeroložky si můžete pustit v úvodním videu, je součástí pořadu Rodinka, který můžete sledovat každý všední den od 9:00 v celoplošné Televizi Seznam.

Jak ji naladit? Poradí praktický návod.

Reklama

Související témata:

Doporučované