Hlavní obsah

Rokenrolová královna Beego odhodila škatulky a vplula do klidnějších vod

Zpěvačka Beego vydala singl Jediná.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Chyběla jí tvůrčí volnost, rozhodla se proto vydat se na sólovou dráhu. Své fanoušky nyní seznamuje se svou tvorbou prostřednictvím singlů. Zatím vyšel první z nich a nese název Jediná.

Článek

Beego je energická mladá zpěvačka, která se do povědomí dostala se skupinou Dirty Blondes. Postupem času jí však přestala stačit žánrová škatulka, ve které se zpívá hlavně o party a alkoholu. Rozhodla se vydat vstříc širšímu publiku a jejím přáním je v textech dodat ostatním odvahu a zpívat o tom, co právě prožívá.

„Asi před třemi roky jsem začala mít pocit, že tam nepatřím. Chtěla jsem nějaký posun a ten nepřicházel. A cokoliv jsem přinesla, tak bylo moc měkké pro ten rokenrol. Takže si říkám, budu dělat to, co chci,“ vysvětluje posun v tvorbě a důvody odchodu z bývalé kapely zpěvačka Beego.

Energii se rozhodla vložit do svého sólového projektu a zatím stihla vydat singl Jediná s klipem, další prý vyjdou brzy. Kromě vydávání singlů má ale čas i na rodinu a další projekty.

„Starám se momentálně o malého prcka, kromě toho, že zpívám. Pořád někde poletuji, učím zpívání. Vydala jsem nedávno nový singl, jmenuje se Jediná, a dokonce jsem si střihla hlavní roli v rock opeře,“ vypočítává své aktivity Beego.

Osobní rovina tvorby je pro ni klíčová. Singl Jediná popisuje vztah s jejím manželem.

„Vždycky zpívám o tom, co cítím, všichni zpěváci a zpěvačky by měli zpívat o tom, co cítí. Ten první singl, který jsem natočila, je o velké lásce. S manželem už jsem přes deset let a je to pro mě takové vyznání,“ netají se zpěvačka Beego.

Živě můžete Beego vídat pravidelně na Open Mic v pražském klubu La Loca.

Více o zpěvačce a jejích plánech se dozvíte v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Doporučované