Hlavní obsah

Roli herečky i matky zvládá Dana Morávková na jedničku, dnes ale umí navrhnout i kabelku

Herečka Dana Morávková ve studiu Slavných.Video: Veronika Farářová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Pro Danu Morávkovou byl uplynulý rok úspěšný. Syn odmaturoval a přijali ho na vysokou školu, v práci se dařilo a na soukromí si herečka také nestěžuje. Vánoční čas si užila naplno a po troše odpočinku zpět do práce. Tedy na natáčení před kamerou a na divadelní prkna. To ale zdaleka není vše, Dana Morávková se zapojuje i do módní branže.

Článek

Někteří herci si pořádně nevydechnou ani o svátcích. To je případ i herečky Dany Morávkové. I na silvestra měla dokonce tři divadelní představení. Herectví je ale její velkou láskou, a tak si rozhodně na nic nestěžuje. Naopak. Je ráda, že hlediště jsou stále plná. „Lidé si dávají pod stromeček lístky do divadel a na koncerty. I já jsem vždy darovala na Vánoce vstupenky, a to hlavně maminkám,” říká herečka, která se už léta pohybuje na prknech, co znamenají svět.

Jako doma se ale Dana Morávková cítí i před kamerou, a to konkrétně v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Tam Dana působí už devět let. „S Honzou Čenským máme teď předtočeno. Scenáristé nám napsali velmi složitou a těžkou linku, za kterou jsme moc rádi. Nebude to ale nic příjemného, mohu prozradit, že budeme hrát takovou noční můru všech rodičů,” nastínila děj herečka.

Dana Morávková se ale vrhla i do módního průmyslu a spolupracuje na kolekci luxusních kabelek. Již pátým rokem si tak můžete pořídit kabelku navrženou touto úspěšnou herečkou. Zároveň se Morávková stala i tváří celé řady. „Jde i pestrobarevnou kolekci malých hranatých kabelek s odnímatelným dlouhým řemenem, ale i o imitace hadí kůže,” popisuje herečka, která se do práce pustila s velkou vášní.

Zajímá vás, jak to u Dany Morávkové vypadalo na Vánoce, a co dalšího chystá? Podívejte se na úvodní video, které je součástí magazínu Slavní Televize Seznam.

Jak naladit TV Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované