Hlavní obsah

Ronalda obvinila ze znásilnění druhá žena a počet zřejmě poroste. Advokát chce mluvit i s Paris Hiltonovou

Foto: Profimedia.cz

Cristiano Ronaldo.

Reklama

Cristiano Ronaldo od začátku odmítá, že by Kathryn Mayorgaovou znásilnil. Na veřejnost ale vyplouvají další okolnosti celého případu.

Článek

Cristianu Ronaldovi přibývají problémy. Po Kathryn Mayorgaové se seznam žen, které měl portugalský fotbalista znásilnit, rozrůstá. Podle deníku Daily Mail se objevila druhá žena.

„Telefonicky mne kontaktovala další žena, která tvrdí, že měla podobnou zkušenost,“ řekl Daily Mail advokát Leslie Stovall, který Mayorgaovou zastupuje.

Už dříve se v médiích objevila informace, že Ronaldo zaplatil 4 tisíce euro, tedy něco málo přes 100 tisíc korun, italské tanečnici Karimě El Mahrougové, aby s ním měla sexuální styk. V té době bylo Italce pouhých 17 let. Zatím však není jasné, zda je ona tou ženou, jež Ronalda ze znásilnění nově obvinila.

Jenže u číslovky dvě nemusí výčet žen, které tvrdí, že jim současná hvězda Juventusu Turín ublížila, končit. Britský bulvární list The Sun přišel s informací, že Stovall prověřuje výpovědi dalších dvou žen. Zatím ale nemá jasno v tom, zda byly ženy také znásilněny.

Jedna tvrdí, že jí Ronaldo ublížil. Druhá vypověděla, že i ona podepsala v roce 2009 dohodu o mimosoudním vyrovnání. Stejně jako Kathryn Mayorgaová, která s obviněním proti Ronaldovi přišla jako první.

A právní zástupce Mayorgaové u prověřování výpovědí zatím anonymních žen nekončí. Chce sám vyslechnout i bývalé přítelkyně Ronalda, hvězdy Gemmu Atkinsonovou, Paris Hiltonovou, Kim Kardashianovou a také dlouholetou partnerku portugalského fotbalisty supermodelku Irinu Shaykovou.

Ani jedna ze slavných žen však proti Ronaldovi nevystoupila a nic nenasvědčuje tomu, že jim fotbalista v minulosti ublížil.

I tak má ale jejich vyslechnutí pro právníky Mayorgaové smysl. Přitáhnutím velkých jmen zůstane případ o něco déle pod drobnohledem veřejnosti. A jak právníci v čele se Stovallem doufají, mohou se přidat i další ženy, které s Ronaldem mají podobnou zkušenost, a mohou případ posunout dál.

Spiegel zveřejnil smlouvu o mlčenlivosti

Německý server Spiegel dál pokračuje s rozkrýváním případu kolem Cristiana Ronalda a Kathryn Mayorgaové. A pro portugalského fotbalistu to nevypadá dobře. V nedávném článku server zveřejnil pasáže z písemného dokumentu mezi Ronaldem a Mayorgaovou z roku 2009, který Američanku zavazuje podpisem k mlčenlivosti právě v případu nechtěného sexu s fotbalovou hvězdou, tehdy týmu Manchester United. Mayorgaová na oplátku měla od Ronalda dostat 8,3 milionu korun. V dokumentu je podle Spiegelu také pasáž, ve které Ronaldo tehdy svým právním zástupcům potvrdil, že se Mayorgaová sexuálnímu styku slovně bránila.

Na YouTube se objevilo video, které zachycuje Ronalda a Mayorgaovou v klubu v Las Vegas. Záznam byl pořízen jen pár hodin před tím, než dvojice odešla k Ronaldovi do apartmá.

I když zatím žádná obvinění nejsou prokázaná, i tak začínají ovlivňovat Ronaldův život. Firmy, které s Ronaldem spolupracují, jsou celým skandálem znepokojeny. A ačkoli zatím nikdo Ronaldovi smlouvu nezrušil, všichni celý případ bedlivě sledují. Jde například o sportovní gigant Nike. S tím Portugalec spolupracuje už přes 15 let a před dvěma lety dokonce s Nikem uzavřel doživotní kontrakt s odměnou ve výši miliardy dolarů.

Kromě teoretické ztráty sponzorů samotného Ronalda zažil lehký otřes i jeho stávající tým Juventus Turín. Na milánské burze poklesly akcie italského velkoklubu o téměř deset procent.

Za Ronalda se mezitím postavila jeho rodina. Na sociálních sítích mu podporu vyjádřila jeho matka i sestra Kate Aveirová. Ta na svůj Instagram přidala fotografii bible. „Bůh každému oplatí podle jeho činů,” napsala k obrázku. „Bůh ale bude rozlobený a rozhořčený nad těmi, kdo jsou sobečtí, odmítají pravdu a následují nespravedlnost,“ zakončila svůj příspěvek.

Reklama

Související témata:

Doporučované