Hlavní obsah

Rozhovory v extrémních podmínkách. Nový pořad Seznamu s Luciií Výbornou startuje už dnes večer

Rozhovory se sportovci v extrémních podmínkách. To je nový pořad Televize Seznam Extreme interviews.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Už dnes večer začíná v Televizi Seznam nový pořad – jmenuje se Extreme interviews. Jak už jeho název napovídá, tak na klid studia můžete zapomenout. Půjde o rozhovory v extrémních podmínkách, které povede moderátorka Lucie Výborná. Dnešní premiéra, která startuje ve 20:30 na Televizi Seznam, bude v horách o vášni k lezení.

Článek

Když Lucie Výborná dostala nabídku moderovat vlastní pořad v televizi, tak přišla logická otázka. Čím bude rozhovor jiný a zajímavější než v rádiu. „Došlo mi, že se celý život věnuji sportu a když spojím to, co si myslím, že docela umím, což je rozhovor, s tím sportem a že si za těma lidmi dojdu a budu dělat, co dělají oni, tak ten rozhovor získá jinou dimenzi,“ vysvětluje moderátorka pořadu Extreme interviews.

Už samotné natáčení je adrenalinové pro celý tým. „Během natáčení dílu v jeskyni jsme se dostali do situace, kdy jsem v holinkách měla vylézt do patnáctimetrové výšky. Říkala jsem si, co když uklouznu a spadnu dolů. To bude po natáčení. Baví mě to, ale zároveň si uvědomuji, že s každým dílem to může být díl poslední,“ říká Lucie Výborná.

Upoutávka na Extreme interviews s Lucií Výbornou.Video: Seznam Zprávy

První díl Extreme interviews uvidíte v Televizi Seznam dnes ve 20:30.

Více o pořadu prozrazuje Lucie Výborná v úvodním videu. Jde o rozhovor z pořadu Ráno na gauči, který můžete sledovat každý všední den od 7:00 v celoplošné Televizi Seznam.

Jak ji naladit? Poradí praktický návod.

Reklama

Související témata:

Doporučované