Hlavní obsah

Rozklad důvěry. Podívejte se na zoufalství, ke kterému vede covid-19

Terén Kristiny Cirokové: „Jsme na hraně smysluplnosti státu.“ Podívejte se na zoufalství, kam přivedl covid-19 Česko.Video: Kristina Ciroková, Seznam Zprávy

 

Reklama

„Jsme na hraně smysluplnosti státu.“ Varování, které přichází v době, kdy vláda nemá u lidí dostatek důvěry, že zvládne koronavirovou krizi. Jak se projevuje frustrace? Podívejte se v autorské reportáži Kristiny Cirokové.

Článek

Pocity zoufalství, nespokojenosti. K tomu absolutní rozklad důvěry ve vládu a také chudoba, kterou zatím nechceme vidět. Mezi lidmi, kteří obrací svou frustraci proti covidu-19, natáčela reportérka Kristina Ciroková další díl publicistického pořadu Terén.

„Je to buzerace od státu, vyloženě buzerace zbytečnými nařízeními,“ zaznívá v reportáži. „Chcete mi snad říct, že jsem přišel o práci kvůli covidu? To je jen manipulace,“ tvrdí další z účastníků Manifestace za svobodu a pravdu odsuzující teror a manipulaci.

Měl by kabinet premiéra Andreje Babiše za nezvládnutí pandemie koronaviru nést i trestní odpovědnost? A co dalšího, před čím jsme dosud zavírali oči, koronakrize v naší společnosti odkryla? Jak a proč jsme se do tohoto stavu dostali?

Podrobnosti v úvodním videu.

Reklama

Doporučované