Hlavní obsah

Rubeš slavil s lidmi zavření pověstné směnárny na Staromáku. Neuvěříte, kolik jich dorazilo!

Janek Rubeš navštívil studio Slavných.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Naši kolegové z Televize Seznam a webu Seznam Zprávy slaví úspěch. Pokud jste fanoušky pořadu Honest Guide - tedy Janka Rubeše a Honzy Mikulky, už víte, že směnárna, která 28 let okrádala na Staroměstském náměstí turisty, byla díky této dvojici zavřena.

Článek

A tak se konala oslava. Pánové na Facebooku vytvořili událost a nijak se jí nevěnovali. Určili datum a místo a nečekali, že by někdo přišel: „Napsali jsme, že pokud se chce někdo sejít a oslavit tento úspěch s námi, sejdeme se před směnárnou v den, na který bylo její zavření naplánováno. Když jsem tam dorazil, viděl jsem, že nějací dva lidé na mě koukli, načež se ukázalo, že nebyli dva, ale by to dav o dvou stech, možná pěti stech lidech,” smál se Rubeš ve studiu Slavných.

Zajímavé je, že se nejednalo pouze o Čechy. Na party dorazili lidé z celého světa. Umístěna zde byla mapa, kam měli všichni napsat místo, odkud přijeli - a Janek prozradil, že je ještě teď překvapený, že někteří přicestovali z obrovské dálky: „Byli tu lidé z Havaje, Austrálie i holka z Indonésie, která přiletěla jen na tuhle oslavu.” A celá akce se samozřejmě konala ve Skautském institutu, kde Janek spolumoderuje pořad V centru. Kdo se v něm objevil a na čem Rubeš pracuje nyní? Na to se podívejte v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Související témata:

Doporučované