Hlavní obsah

Rytmuse v ringu porazím, jinak bych v Praze musel chodit kanály, tvrdí rapper Marpo

Rapper Marpo byl hostem ve studiu Slavných.Video: Veronika Farářová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Chystá koncert v O2 areně, podzimní tour a čeká ho zápas s Rytmusem. To je letošní program rappera Marpa, o kterém popovídal ve studiu Slavných.

Článek

Nejvíce se momentálně raper Marpo těší na koncert. Ten je zatím největší v jeho životě. Přestože v O2 areně již vystupoval s kapelou Chinaski, kde dlouhá léta působil jako bubeník, vlastní koncert je prý něco úplně jiného: „Myslím si, že lidé můžou čekat jednu z nejlepších českých show, jaká tu kdy byla, rozpočet se nám vyšplhal až na nějakých 9 milionů - a přestože máme vyprodáno, tak jsme pořád v minusu. Ale já jsem rád a chci do toho dát všechno,” prozradil Marpo.

A koncert není jedinou velkou show, kterou rapper pro svoje fanoušky chystá. Po podzimním turné se v ringu utká s dalším rapperem Rytmusem, který ho k souboji vyzval. A Marpo má jasno: „Já vyhraju, musím vyhrát, jinak bych v Praze musel chodit kanály,” smál se rapper ve studiu Slavných a dodal, že celé je to jen o sebevědomí: „Tréma je zabijákem úspěchu. Je třeba se soustředit. V ringu i na koncertě.”

Více o koncertu a rapperových dalších plánech naleznete v úvodním videu.

Reklama

Doporučované