Hlavní obsah

S Agassim bych chtěl znovu spolupracovat, říká trenér Štěpánek po konci s Djokovičem

Radek Štěpánek se nyní soustředí na rodinu. Letos očekává příchod prvního potomka.Video: David Janeczek, Profimedia.cz

 

Reklama

Bývalý tenista Radek Štěpánek ukončil nedávno svou první trenérskou zkušenost. S bývalou srbskou jedničkou Novakem Djokovičem se rozešel po turnaji v Miami.

Článek

Štěpánek trénoval svého kamaráda Djokoviče společně s legendárním Andrem Agassim, který rovněž u Srba skončil. „Mrzí mě, že nebyla naše spolupráce delší a úspěšnější. Nakonec jsme se shodli, že se neshodneme,“ vysvětluje Štěpánek konec své premiérové trenérské zkušenosti.

Už během Štěpánkovy aktivní tenisové kariéry se o jeho trenérské služby nesměle přihlásil jeho další kamarád Australan Nick Kyrgios. „Nějací zájemci o mé služby se už ozvali, ale nebudu jmenovat. Až bude něco vážnějšího, tak se to dozvíte,“ pokračuje Štěpánek o své začínající trenérské kariéře.

Momentálně se ale devětatřicetiletý rodák z Karviné soustředí na rodinu. Během letošního roku se totiž stane poprvé otcem. Dítě mu porodí rovněž bývalá tenistka a manželka Nicole Vaidišová, se kterou se dal minulý rok znovu dohromady.

Bývalý tenista hovořil s novináři o své spolupráci s Novakem Djokovičem a Andrem Agassim při příležitosti křtu knihy Labyrint pohybu fyzioterapeuta Pavla Koláře.

Štěpánek se stal kmotrem knihy svého dlouholetého fyzioterapeuta společně s Kateřinou Neumannovou a Jaromírem Jágrem a dalšími.

Ve videu se podívejte mimo jiné i na to, jak se Štěpánek těší na roli otce.

Pořad SPORT sledujte každý všední den od 18:15 v celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované