Hlavní obsah

S Davidem Gránským nejen o divadle: Zanedlouho se budu ženit

Magazín Slavní: Herec a moderátor David Gránský o své profesi i soukromí.Video: Pavol Martaus

 

Reklama

Začínal v roce 2008 v televizní pěvecké soutěži. Nechtěl být slavný, jeho přáním bylo živit se hudbou. Nakonec Davida Gránského možná častěji vnímáme jako herce, moderátora nebo dabéra. Slavní Televize Seznam se za ním vydali na jedno divadelní představení. Řeč přišla i na svatbu.

Článek

S přítelkyní Nikolou jsou spolu už devět let. Chystaná svatba? Prý už je na čase. Pojí je nejen partnerský vztah, ale pracovní. Nikola mu řídí rozvrh. „Už to bylo nezvladatelné. Měl jsem toho moc a pomalu začínal dělat kiksy,“ říká ke spolupráci s budoucí paní Gránskou David. „Přemýšlel jsem o tom, že začnu platit člověka, který se o to bude starat. Když přítelkyně zaslechla, kolik si takový člověk bere, řekla, že mi radši bude diář plánovat zadarmo.”

Kromě divadla se David Gránský věnuje všemu možnému. Herectví vystudoval, zpívá, dabuje, jako malý vyzkoušel třeba i pantomimu, moderuje televizní pořad.

Redakce Slavných ho zastihla v Říčanech na zájezdním divadelním představení Boeing-Boeing aneb Tři letušky v Paříži.

„Je to o třech letuškách a jednom chlapovi, který si to krásně naplánoval tak, že každá má jinou směnu, takže se mu v bytě můžou střídat tři snoubenky. Žádná o té další nemá ani tušení, protože mají jiný letový řád. Ale samozřejmě se to zkomplikuje. Já jsem ve hře nejlepším kamarádem hlavního hrdiny. Je to strašně vtipná komedie,” myslí si David Gránský.

Na část představení i do zákulisí říčanského kulturního centra se můžete podívat v úvodní reportáži.

Reportáž je součástí magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat každou neděli od 21:00 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? .

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Doporučované