Hlavní obsah

S dítětem v kočárku za cvičením, do kina i na koncert. Přehled toho, co jsme vyzkoušeli

Do kina, na koncert nebo za sportem. S miminkem v kočárku rozhodně zábava nekončí.Video: Zuzana Hodková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Co všechno můžete s miminkem v kočárku podniknout? Kam můžete vyrazit za sportem, kam za kulturou a kde se prostě jen pobavit? Tady je přehled.

Článek

Chcete být i s miminkem v kočárku co nejdříve v kondici? Nejrůznějších kurzů a lekcí pro maminky s dětmi je alespoň ve větších městech docela dost. Od jógy, přes plavání, nebo cvičení miminek až po cvičení maminek. Třeba na „fitmami“ můžou maminky s kočárkem už šest týdnů po porodu. Je to vlastně speciální fitness program pro maminky a tatínky a jejich kočárky.

Chcete za kulturou? Můžete na speciální divadelní představení jen pro maminky s kočárky, můžete na koncert vážné hudby, kde se vyblbnou i batolata, nebo můžete do kina. V Praze a nejenom v Praze jsou totiž kina, které mají kromě programu pro „normální“ lidi i program pro maminky s dětmi. Nebo tatínky. Na programu jsou dospělácké filmy – většinou to, co právě frčí – vysílané dopoledne, v sále je místo pro kočárky, nebo hrací deky pro děti.

Chcete děti rozvíjet? Pak můžete navštívit třeba kurzy znakování. Díky němu se můžete dozvědět, co se vám miminko snaží říct ještě před tím, než začne skutečně mluvit.

S malou Edou jsme tyto kurzy navštívily v tomto roce (video nahoře), v tom příštím zkusíme zase jiné. Máte pro nás tip? Dejte nám vědět na instagramu @Mamablog_Eda.Tob. Tak hezký nový rok.

Reklama

Související témata:

Doporučované