Hlavní obsah

S každou stovkou věřím, že je poslední, říká Michal Dlouhý o představení, které hraje 10 let

Herec Michal Dlouhý v Televizi Seznam.Video: Veronika Farářová

 

Reklama

HerecMichal Dlouhý se na divadelní scéně postaral o slušný unikát. Deset let hraje ve Švandově divadle v Praze představení Kdo je tady ředitel? Bez alternace. V rozhovoru pro Seznam přiznává, že by mu záskok občas bodl.

Článek

„U hlavních rolí nebývá často alternace, tedy pokud se nejedná o muzikály nebo jiné věci, které se hrají denně, kdy to člověk samozřejmě nevydrží. I shakespearovské slavnosti se dají odjet v kuse, přestože hrajete dva měsíce každý den. Pravdou je, že jsme s představením začínali před deseti lety. Je mi tedy o deset let víc, všechno mě bolí, všechny pohyby, všechny pády, takže alternace by byla příjemná. Ale bylo by mi to líto, protože Ředitele mám rád,“ řekl Michal Dlouhý v rozhovoru pro Magazín Slavní Televize Seznam.

„S každou stovkou věřím, že je poslední. Ale lidem se to líbí, divadlo je vyprodané, tak chápu i ekonomiku divadla a tudíž udržujeme představení, dokud je holt vyprodáno. Kdo neviděl Ředitele, jakoby nežil,“ shrnuje.

Celý rozhovor s Michalem Dlouhým si můžete pustit v úvodním videu, které je součástí Magazínu Slavní. Ten v Televizi Seznam běží každou neděli od 21 hodin.

Reklama

Doporučované