Hlavní obsah

S mladými zpěváky pracuju ráda, jsou tvární a poslouchají, říká Alžbeta Stanková

Betka Stanková byla hostem Slavných.Video: Kristýna Gregorová

 

Reklama

Muzikál na motivy Shakespeara je počinem zpěváka a skladatele Janka Ledeckého. Obsazení je hvězdné. Petr Vondráček, Milan Peroutka, Bořek Slezáček nebo Alžbeta Stanková, která přijala pozvání do pořadu Slavní.

Článek

A hned v úvodu prozradila, že práce s mladými zpěváky, kterých je v tomto muzikálu několik, ji baví a její kolegové jsou velmi tvární: „Někteří jsou pokorní, i poslouchají - a je to zábava. Ale zrovna s Milanem Peroutkou se během muzikálu potkám jen jednou,” vysvětlila zpěvačka. Sama ztvárňuje roli Emílie a popisuje ji jako dámu, která se Desdemoně snaží vysvětlit a ukázat, o čem je život. 

Mimo to právě nacvičuje nový muzikál Trhák, který bude teprve uveden: „Tím teď žiju opravdu intenzivně. Budím se v noci, neustále mi hlavou běží nějaké texty, písničky a musím říct, že už se mi to dlouho nestalo,” prozradila Stanková. Na pódiu se bude setkávat například s Pepou Vojtkem, a jak ve studiu uvedla, obsazení je opravdu hvězdné a diváci se mají na co těšit.

Stanková také prozradila, jak dlouho jí trvalo naučit se dobře česky, a zavzpomínala na natáčení Rebelů. To a mnohem víc najdete v úvodním videu. 

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Související témata:

Doporučované