Hlavní obsah

Sabina Křováková před pěti lety vyhrála SuperStar, nyní má rozjetou vlastní kariéru

Rozhovor se Sabinou Křovákovou.Video: Farářová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Vítězka SuperStar, zpěvačka Sabina Křováková, má nastartovanou vlastní kariéru. Prozradila s kým spolupracuje a jaké jsou její plány.

Článek

„Užila jsem si to, bylo to hezké, ale teď ať si to užijí jiní. Přiznám se, že mám přehled, ale úplně bedlivě novou řadu SuperStar nesleduji,“ říká minulá vítězka soutěže a zpěvačka Sabina Křováková.

Sabina po skončení soutěže začala pracovat na vlastní kariéře. A to se jí velmi úspěšně daří. Zazpívala si duet s Xindlem X a navíc od něj má i písničku.

„Ano, napsal mi písničku Jako dřív, on napsal text a Lukáš Bundil napsal hudbu. Uhýbáme z toho rocku do popovějších vod. Jsme zvědaví, písnička je natočená i s videoklipem a velmi brzy vyjde,“ říká Sabina Křováková.

Vysvětluje také, proč se tímto směrem vydala.

„Člověk se vyvíjí, v punkových a rockových kapelách jsem zpívala od dvanácti let. Člověk se vyvíjí, ovlivňují ho interpreti, které poslouchá, a muzikanti kolem. Vidím se v tom a baví mě to. Neudělala jsem nic, že bych se nemohla podívat do zrcadla, do čeho bych byla tlačená, a hrozně si tuhle spolupráci užívám,“ říká zpěvačka Sabina Křováková.

Více o Sabině a jejích plánech se dozvíte v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované