Hlavní obsah

Sazka posiluje na internetu, podepsala smlouvu s britskou iSoftBet

První díl pořadu Byznys zblízka a v něm rozhovor s šéfem Sazka Group Robertem Chvátalem.Video: Zuzana Hodková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Dnes se zhruba deset procent obratu největší české loterijní společnosti Sazka odehrává na internetu. Do tří až čtyř let by to mohla být téměř třetina. Ve studiu Byznys to potvrdil generální ředitel Sazka Group Robert Chvátal.

Článek

Sazka inovuje své herní portfolio. Pomoci jí k tomu má i nově uzavřená spolupráci s britským dodavatelem her, společností iSoftBet.

„Dnes ten vývoj her je poměrně náročný a iSoftBet je jeden z agregátorů, díky němuž můžeme pod Sazka hrami nabízet desítky a desítky nových her,“ říká Robert Chvátal.

Jedná se typy her, které jsou replikou herních automatů, ale třeba i pokerové hry. Sazka zároveň získává přístup k řadě marketingových nástrojů iSoftBet. iSoftBet je jeden z dodavatelů herního portfolia. Sazka spolupracuje i s firmou NeoGames, SBTech a dalšími.

Není to však to hlavní, na co se chce Sazka soustředit. „Sazka musí v první řadě nabízet loterie. Naše priorita je podávat i velké loterie jiným způsobem. Například, aby si lidé náhodným způsobem generovali čísla, pracujeme i na tom, aby se například daly sdružit skupiny dohromady a sdílely výhru,“ dodává Chvátal.

Češi v loňském roce utratili za loterijní hry Sazky více než 13 miliard korun a více než polovinu – 6,6 miliardy – jim firma vyplatila v podobě výher.

Pokračování pořadu Byznys zblízka a v něm rozhovor s šéfem Sazka Group Robertem Chvátalem.Video: Zuzana Hodková, Seznam Zprávy

České loterie jsou ale v Česku ve srovnání se zahraničím poměrně malé. Dobře však fungují magická data, jako je třeba pátek třináctého, nebo poslední den v roce. I to má Sazce pomoci k dalšímu růstu.

Reklama

Doporučované