Hlavní obsah

Se Stanley Cupem v posteli. Alexandr Ovečkin nepřestává slavit triumf v NHL

Alexandr Ovečkin nepřestává slavit. Stanley Cup si bere i do postele.Video: Karolína Bulisová

 

Reklama

Hokejisté Washingtonu Capitals stále pokračují v oslavách po zisku Stanley Cupu. Jeden muž si ale slavný pohár prakticky přivlastnil, a dokonce si ho bere i do postele. Kapitán Alexandr Ovečkin.

Článek

Ruský hokejista Alexandr Ovečkin je nyní dost možná nejšťastnějším člověkem na zemi. Po třinácti sezonách v zámořské NHL konečně se svým Washingtonem Capitals získal vytoužený Stanley Cup. Z poháru pro vítěze NHL je tak nadšený, že ho prakticky nedá z ruky.

Ovečkin a jeho manželka Anastasia zásobují sociální sítě fotografiemi a videi z oslav. Fanoušci tak mohli vidět stříbrný pohár u stolu při grilování, a dokonce i u Ovečkinových v ložnici. Slavný „Ovie“ si totiž pohár bere doopravdy všude, což znamená i do postele. Že kapitán Washingtonu s pohárem i spí, ale není pro fanoušky nic nového. Už na cestě z Las Vegas z oslav unavený útočník usnul s pohárem v náručí.

Ze sociálních sítí manželů Ovečkinových je zřejmé, že si dvaatřicetiletý Rus oslavy doopravdy užívá. Svůj úspěch hojně zapíjí i alkoholem a někdy se neostýchá pít i přímo ze Stanleyova poháru.

V úterý mají Capitals na programu průvod městem s pohárem. Oslavy vítězství celé NHL nemají konce. Alespoň ne pro Alexandra Ovečkina. Skoro to až vypadá, jako kdyby se kapitán Capitals poháru nechtěl vzdát a půjčit ho k oslavám i svým spoluhráčům.

Reklama

Doporučované