Hlavní obsah

Sebevrah zaútočil nožem na záchranáře, policisté zbrzdili jeho pád ze střechy

Muž nechtěl spolupracovat ani s policisty a unikl před nimi oknem na střechu.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Pražská policie zveřejnila video ukazující dramatický zásah proti muži, který zaútočil nožem na pracovníky záchranné služby.

Článek

Záchranka k muži do pražského Radotína přijela, protože chtěl podle svědků v silně podnapilém stavu zřejmě spáchat sebevraždu. Jenže muž jakoukoliv pomoc lékařů odmítal a zaútočil na ně. Proto na místo přijelo několik policejních hlídek.

Muž nechtěl spolupracovat ani s policisty a unikl před nimi oknem na střechu. Během následného vyjednávání ale nečekaně zkolaboval a ze střechy se zřítil. Padal z přibližně čtyřmetrové výšky. Zasahujícím policistům se naštěstí podařilo jeho pád zpomalit, muže částečně zachytili, a tak nebyl vážněji zraněn.

Po pádu ze střechy se policistům podařilo muži nůž sebrat. Pak ho odvezli na ošetření do nemocnice. Protože lékaři měli podezření, že muž může být duševně nemocen, následně ho převezli do psychiatrické nemocnice.

Teprve poté, co lékaři vyhodnotí stav tohoto muže, bude moci policie rozhodnout, zda ho obviní z nějakého trestného činu.

Reklama

Doporučované