Hlavní obsah

Sekretářka Tondy Blaníka: Z chování Babiše mi bylo stydno. Revoluce byla možná až moc sametová

Výzva: Film Prezident Blaník v kinech. Do studia přišla herečka Halka Třešňáková alias sekretářka Lenka.

 

Reklama

Šťastnější život v tom, že z Hradu nebude ovlivněn nějakou mocí, která vytváří strach. Byla jsem naučená, že strach je největší nepřítel, říká herečka Halka Třešňáková alias sekretářka Lenka z Kanceláře Blaník.

Článek

Nový film Prezident Blaník vstoupil úspěšně do českých kin a získává si své fanoušky. Do Výzvy Seznamu jsme pozvali herečku Halku Třešňákovou, která v seriálu i ve filmu hraje sekretářku Lenku. „Natáčeli jsme scény v rámci voleb, byla jsem až překvapená, jak se k nám politici hrnou. Za Babiše mi bylo až trošku stydno,“ vzpomíná na natáčení některých scén.

„Po premiéře jsme zůstali dlouho na večírku s paní Drahošovou a panem Drahošem. Bylo pro mě důležité, že s nimi strávím nějaký čas i jako Halka. Drahošovi mi říkali, že je to jejich humor a smáli se tomu,“ popisuje setkání s jedním z kandidátů na prezidenta.

Kancelář Blaník je v seriálové podobě divákům nabízena na Streamu. V rozhovoru došlo i na debatu o možnosti pokračování seriálu. „Byla bych ráda, kdyby se znovu vrátil, ale až po nějaké době,“ uzavírá rozhovor Třešňáková.

Jak složité byly některé scény v novém filmu Prezident Blaník? Koho napadla scéna s předsedou Pirátské strany Bartošem? Proč nečte filmové kritiky? A byla revoluce moc sametová? Podívejte se na rozhovor v úvodním videu.

Reklama

Doporučované