Hlavní obsah

Sestra a bratr válcují módní svět. Přehlídka Ponerových měla špičkové rozměry

Podívejte se, jak vypadala první autorská módní přehlídka návrhářů Ponerových.Video: Veronika Farářová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Ještě před čtyřmi lety o nich nikdo nevěděl, dnes se jejich jména skloňují ve všech pádech. Řeč je o sourozencích Ponerových, tedy o návrhářské dvojici, která válcuje i starší a zkušenější návrháře.

Článek

Sourozenci Ponerovi předvedli přes osmdesát modelů, což je na české poměry neobvyklý počet. Celá přehlídka nesla název SnowWhite a nesla se v duchu pohádky o Sněhurce. Hosté na svých židlích našli jmenovky, které byly připevněny k jablíčku, molo lemoval živý mech, kmeny, trpaslíci s lucerničkami a luxusní drobný křišťálový déšť. A samozřejmě nechyběl ani model ve stylu Sněhurky. Ten vynesla krásná Nikol Švantnerová. „Model měl velký límec, trochu jsme se bála, ale vše dobře dopadlo. Modelka má předvést cokoliv a lidé z ní nemohou cítit pochybnosti. Celou přehlídku jsme si moc užila, každý model Ponerů je prostě skvost,“ vyjádřila své obavy, ale i spokojenost Česká Miss 2015.

Luxusní róby vynesly i další dámy, které jsou majitelkami korunek krásy. Mezi ně patří Andrea Bezděková, Karolína Mališová, Tereza Budková nebo Natálie Kotková. „Většina těch holek s námi dlouhodobě spolupracuje, takže jsou to většinou spíš naše kamarádky,“ říká Nikol Ponerová, která prozradila i to, proč jim to s bratrem tak dobře funguje. Mají totiž rozdělené funkce. „Já jsem specialista na marketing a on je zase skvělý v tom, co navrhuje. A také ve své pečlivosti.“

Módní přehlídka sklidila velký potlesk a to, že tito sourozenci oblékají většinu známých tváří, se stalo faktem. Co bude tedy dál? „Chtěli bychom naši tvorbu rozšířit do zahraničí a vytvořit řetězec obchodů. Začneme někde v Itálii, Francii a pak se uvidí,“ prozradil své sny Jakub Poner, který si přeje rozšířit modely do celého světa.

Více se dozvíte v úvodní reportáži, která je součástí magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat každou neděli od 21 hodin na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Doporučované