Hlavní obsah

Klimatizaci můžete mít už za pár dní. Objednávejte, dokud je čas

Foto: Shutterstock.com

Klimatizaci můžete mít už za pár dní, objednávejte, dokud je čas!

Reklama

aktualizováno •

Na léto se těší většina z nás, ale jako každý rok budeme zřejmě znovu rozčarováni, až nás zaplaví vlna veder a my budeme hledat místo, kde nám bude dobře. Řešení je jednoduché – klimatizace.

Článek

Ta by ovšem měla být připravena mnohem dřív, než ji budeme opravdu potřebovat. Vlastně právě teď je ta nejlepší doba, kdy si klimatizaci pořídit.

Klimatizace je zařízení, pro jehož instalaci potřebujeme ve většině případů odborníka. Ten by nám měl také pomoci s výběrem. Mobilní klimatizaci si sice můžeme nainstalovat sami, ale i tak bychom se měli při jejím výběru poradit. Tento typ klimatizace totiž není vhodný do každého prostoru.

Obraťte se jen na odborníky

Samozřejmě je ale také podstatné, na jakou firmu se obrátíme, které odborníky vlastně oslovíme. Na to je jednoduchý recept. Měl by to být někdo, kdo má dostatečné zkušenosti, dobré reference, poskytuje záruky na svou práci a dodané produkty a má dostatečné technické zázemí.

Mezi takové odborníky patří společnost 81 klima. Už na jejích webových stránkách si můžete udělat poměrně přesný obrázek o tom, co vás koupí klimatizace čeká a na co se musíte připravit. Z toho pochopíte, že je opravdu moudré zajímat se o instalaci klimatizačního zařízení ještě v jarních měsících. Jakmile se definitivně rozhodnete, provede vás firma 81 klima jednotlivými kroky instalace tak, aby vás to zaměstnalo co nejméně, a přitom jste získali zařízení přizpůsobené vašim požadavkům.

Od výběru přes instalaci až po úklid

Vše začíná výběrem klimatizace. K tomu je potřebné znát prostorové řešení místností nebo objektu, kam ji chceme umístit. Odborní pracovníci 81 klima vše obstarají osobně přímo na místě a doporučí nejvhodnější typ klimatizace. Po odsouhlasení zákazníkem se v dohodnutém termínu dostaví na místo technici, kteří ji nainstalují. Každý, komu se v této souvislosti vybaví rámus vrtaček a tuny prachu, může být v klidu. Firma všechny tyto stavební záležitosti zvládá v maximální rychlosti a s největší ohleduplností, takže montáž probíhá jen po nejnutnější dobu. A závěrečný úklid je samozřejmostí.

Foto: Shutterstock.com

Instalace samotné klimatizace trvá jen několik hodin

Objednávejte včas

U všech objednávek uskutečněných na začátku května je obvyklé mít klimatizaci nainstalovanou už za týden až dva. V létě se tyto termíny prodlužují až na několik týdnů.

Jakmile je klimatizace nainstalovaná a ozkoušená, předají ji lidé z 81 klima zákazníkovi s podrobným vysvětlení, jak se zařízení ovládá. Tím to ale nekončí. Firma se i nadále stará o bezproblémový chod zařízení. Hlídá za klienta termíny údržby a pravidelně mu je připomíná. Také v zákaznickém centru jsou připraveni kdykoli poradit. A co je důležité, na instalované zařízení poskytuje společnost 81 klima záruku až 81 měsíců.

Pro výběr firmy 81 klima jako dodavatele vaší nové klimatizace hovoří i fakt, že montuje tisíce jednotek ročně a má tudíž obrovské zkušenosti. Všechny klimatizace jsou skladem včetně náhradních dílů a v případě problémů řeší reklamaci při okamžité nedostupnosti náhradních dílů výměnou celé jednotky.

Foto: Shutterstock.com

Klimatizaci ocení majitelé domů, ale samozřejmě i panelákových bytů

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Seznam Zprávy.

Doporučované