Hlavní obsah

Prohlédněte si svůj vysněný dům. Ještě než se začne stavět

Foto: Canaba.cz, Getty Images

Sen o vlastním bydlení se stává realitou

Reklama

aktualizováno •

Sníte o vlastním domě, ale nedokážete si představit, jak by měl vypadat? Možná se bojíte velkého rozhodnutí, protože hotový dům nejde vrátit. Podle návrhů z papíru je tak těžké si představit výsledek… Konečně ale existuje řešení!

Článek

Kolikrát jste si v myšlenkách na svůj budoucí dům asi říkali, jak těžké je si místnosti reálně představit. Jak se asi bude chodit po podlaze, která se vám líbí? Nebudou elektrické zásuvky v tomto místě překážet a tady zase chybět? A tak bychom mohli pokračovat ještě hodně dlouho. Zkrátka úskalí, která se při stavbě domu mohou objevit, je mnoho. Ideální by bylo si dům nejprve vyzkoušet a až pak se rozhodnout pro stavbu a definitivně položit základy. Dnes už sice můžeme leccos „vidět“ díky návrhům ve virtuální realitě, jenže dům, ve kterém chceme žít, je něco tak specifického, že si jej nechceme jen prohlédnout, chceme si jej zažít, ohmatat a vyzkoušet na vlastní kůži.

Petra a Jiří popisují svou zkušenost s Centrem vzorových domů a stavbou svého vysněného domuVideo: Centrum vzorových domů

Sen se stává realitou

Přesně tento zážitek vám nabízí Centrum vzorových domů Praha, do kterého se dostanete po D11, exit 8. Čeká tu na vás hned sedm kompletně hotových a zařízených domů, navíc vybavených podle posledních trendů. Unikátní projekt Centra je jediným v ČR a využívá know-how z podobných projektů v Německu. Všechny domy jsou různorodé, ať už stylem interiéru, použitými technologiemi, pojetím zahrady nebo architektury samotné. Díky tomu si opravdu každý najde to, co je blízké jeho vkusu i potřebám.

Přesto bez ohledu na to, jestli jsou domy spíš moderní nebo klasické, spojuje je důraz na moderní energeticky úsporná konstrukční řešení. Zároveň se myslelo i na finanční stránku věci. Dobrou představu o svém budoucím domově si tu mohou udělat jak mladé rodiny, jež hledají dostupný rodinný dům s cenou do třech a půl milionu korun, tak i náročnější klienti, kteří mají zájem o exkluzivní bydlení po všech stránkách. Prohlédnout si lze domy ve velikosti od menšího bungalovu až po moderní vícepodlažní vilu. Každý návštěvník získá zcela zdarma cenový návrh i předprojekt zvoleného domu.

Foto: Canaba.cz, Getty Images

Prohlédnout si lze domy od menšího bungalovu až po moderní vícepodlažní vilu

Prožijte večer ve svém budoucím domě

V Centru vzorových domů Praha si prohlédnete své vysněné bydlení, a co víc, můžete si ho i vyzkoušet! V létě dokonce nejen během dne. Po předchozím objednání si mohou vážní zájemci zajistit návštěvu i mimo otevírací dobu a nad plány svého budoucího domu si s odborníkem povídat na terase zalité paprsky zapadajícího slunce nad šálkem kávy.

Součástí Centra vzorových domů je také infocentrum, kde vám zodpoví jakékoli dotazy a pomohou s výběrem vhodného domu pro vás a vaši rodinu, s jeho individuálními úpravami a nabídnou vám i nejvýhodnější financování. Prezentují se tu také firmy, které pak budou samotnou stavbu vašeho domu zajišťovat. Jde o renomované značky jako Bramac, Sico, Velux, Hörmann, Sapeli, Oresi a v neposlední řadě také společnost Canaba, která je už 30 let největším dodavatelem domů na klíč v Česku. Otevřeno je od pondělí do neděle od 10.00 do 18.00. Vstup i parkování jsou zdarma.

Foto: Canaba.cz, Getty Images

Vzorové domy si můžete prohlédnout jednoduše kdykoliv

Ať už navštívíte Centrum za denního světla, nebo si naplánujete prohlídku při zapadajícím slunci, vždy máte jistotu, že vás bude očekávat profesionální odborník, který vám poradí nejen se stavbou domu, ale i s výběrem vhodného pozemku, s financováním i s řešením interiérů. Nejlepší proto je se na prohlídku objednat na www.cvzd.cz.

Foto: Canaba.cz, Getty Images

Interiér domu Romance

Foto: Canaba.cz, Getty Images

Interiér domu Ideal

Foto: Canaba.cz, Getty Images

Interiér domu Classic

Foto: Canaba.cz, Getty Images

Interiér domu Rezidence

Foto: Canaba.cz, Getty Images

Bungalov interiér

Foto: Canaba.cz, Getty Images

V Centru vzorových domů Praha vás bude očekávat profesionální odborník

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Seznam Zprávy.

Doporučované