Hlavní obsah

Ruda z Ostravy? Zapomeňte! Takhle fandil Čechům René z Bruntálu. „Kdo si zoufá, málo doufá,” věřil hokejistům

Opravdový fanoušek: René z Bruntálu.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Se skalním hokejovým fanouškem René Kaliszem sledovali reportéři Seznamu v ostravském olympijském parku páteční dopolední hokejový zápas s Ruskem. „Naši mě nezklamali ani náhodou,“ říká.

Článek

René Kalisz byl v pátek dopoledne jedním ze stovek fanoušků, kteří se přišli v Ostravě podívat na olympijské hokejové semifinále Česka s Ruskem. V první třetině zářil optimismem, který jej postupně s prvním a druhým gólem v české brance opouštěl. Nakonec jej ale ani prohra neuvrhla do malomyslnosti. „Jsem smutný z výsledku tohoto zápasu, ale nikoliv z našeho výkonu a ze hry našeho týmu,“ řekl reportérce Seznamu.

Hlavním centrem ostravského festivalu je právě Ostravar Aréna, jedna z největších víceúčelových hal v České republice a zároveň domácí hala hokejového týmu HC Vítkovice Ridera. Na Masarykově náměstí vyrostla Korejská vesnička a program zasahuje i do čtyř lyžařských středisek v Jeseníkách a Beskydech – Bílé, Karlova, Kopřivné a Mostů u Jablunkova, kde se mohou návštěvníci věnovat nejen alpskému lyžování a snowboardingu, ale i netradičnímu kitingu či fatbiku.

Reklama

Doporučované