Hlavní obsah

Seznam představuje nový projekt! LOLO třída pomůže s výchovou dětí, prvními hosty jsou manželé Klusovi

Manželé Klusovi v Televizi Seznam.Video: Kamila Bejlková, Seznam Zprávy

 

Reklama

aktualizováno •

Pomoc pro bezradné rodiče, rady pro výchovu dětí. To vše nabídne projekt LOLO třída na Seznamu.

Článek

„Projekt by měl poskytnout rodičům i všem, kteří se zajímají o výchovu a vzdělávání, určité návody, jak zvládnout situace, jež dnešní rodiče mohou těžko řešit podle modelů z minulosti. Protože děti se rodí do úplně jiné situace a žijí v úplně jiném světě, než jsme žili my,“ říká Bob Kartous, expert na výchovu dětí a jeden ze spolutvůrců pořadu. Iniciátorem projektu je organizace LOLO.zone.

Prvními hosty LOLO třídy byli Tomáš a Tamara Klusovi, kteří mluví o svých zkušenostech s výchovou tří dětí. „Jsem zastáncem toho, aby ženy uvěřily intuici a uvěřily, že nejlepší mámou jsou ony. Je skvělé si poslechnout rady ostatních, ale když se rozhoduji, tak se rozhoduji podle toho, co cítím já,“ představuje hlavní pilíř své výchovy Tamara.

LOLO třída si každý týden do Rodinky pozve hosty. Během rozhovoru můžete i vy zasílat své dotazy a podněty. S hosty pak můžete ten samý den od 13 do 16 hodin komunikovat prostřednictvím videochatu, a poradit se tak o čemkoliv, co se týká výchovy a vzdělávání dětí.

Pořad RODINKA sledujte každý všední den od 9:00 v celoplošné Televizi Seznam.

Jak ji naladit? Poradí praktický návod.

Reklama

Související témata:

Doporučované