Hlavní obsah

Seznam rozjíždí roadshow. Vysílali jsme z festivalu Aerodrome

Televize Seznam vysílala z festivalu Aerodrome. Podívejte se na záznam živého vysílání zpravodajského studia z Prahy a živých vstupů z Panenského Týnce.Video: Seznam.cz

 

Reklama

Speciálně upravený kamion Televize Seznam začal právě dnes brázdit Českou republiku. Během léta přiveze do řady míst známé osobnosti i tváře televizního vysílání. Začínáme na festivalu Aerodrome v Panenském Týnci.

Článek

Televize Seznam vyráží za svými diváky. Speciálně upravený truck bude fungovat jako studio, ve kterém se budou přímo na letních festivalech natáčet pořady. A vy můžete být u toho.

Právě dnes v Panenském Týnci během festivalu Aerodrome jste mohli být svědky natáčení speciálního vydání pořadu Výzva, v němž Jindřich Šídlo zpovídal zpěváka Bena Cristovaa a úspěšného youtubera Karla Kováře alias Kovyho. Adam Junek následně vyzpovídal jednoho z duchovních otců festivalu, finančníka Igora Rattaje. S návštěvníky akce natáčel Janek Rubeš.

Speciálně upravený truck s tvářemi Televize Seznam začíná dnešním dnem brázdit Českou republiku.

„Vyrážíme na festivaly s novým mobilním studiem, abychom - zjednodušeně - přivezli naši televizi za našimi diváky,“ říká ředitel Televize Seznam Jakub Unger. „Chceme nechat diváky nakouknout do naší kuchyně natáčení pořadů, dát jim možnost povídat si s našimi tvářemi. A díky pojízdnému studiu mohou být i přímo součástí vysílání.“

Wiz Khalifa s Benem mluvil o své cestě na vrchol i bojových sportech.Video: Ben Cristovao

Panenský Týnec je první zastávkou letní roadshow TV Seznam. Za týden bude následovat festival Beats for Love v Ostravě, koncem července Benátská! v Liberci, vzápětí brněnský Létofest, Hip Hop Kemp v Hradci Králové, Soundtrack v Poděbradech, Znojemské vinobraní a v září ještě pražský Comi-Con.

Staňte se fanouškem Seznam Zpráv i na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované