Hlavní obsah

Seznam udělil netradiční ceny za fotbalový šampionát. Kdo získal Cenu Františka Palackého nebo Cenu Husákových dětí?

I Kylian Mbappé vyhrál jednu z našich kategorií. Ve videu se dozvíte jakou.Video: Jakub Burian, Josef Mačí, Profimedia.cz, Youtube.com

 

Reklama

Světový šampionát v Rusku se do pamětí fanoušků bezpochyby zapsal zásluhou řady momentů, a to nejen těch fotbalových. I proto se naše sportovní redakce rozhodla udělit poněkud netradiční ceny Seznamu.

Článek

Zlatý míč pro nejlepšího hráče turnaje vyhrál chorvatský středopolař Luka Modrič, trofej pro nejlepšího střelce mistrovství světa získal anglický kanonýr Harry Kane, který se trefil hned šestkrát, nejlepším gólmanem byl zvolen strážce belgické svatyně Thibaut Courtois a Kylian Mbappé si kromě trofeje pro vítěze světového šampionátu odnesl také cenu pro nejlepšího mladého hráče turnaje.

To všechno jsou už několik dní známá fakta. Naše sportovní redakce se však rozhodla, že se na uplynulý mundial podívá trochu jinýma očima a vyhlásí historicky první ceny Seznamu. A o tom, že jde o poněkud odlehčenou verzi předávání cen, svědčí už jen samotné názvy vyhlašovaných kategorií. Kdo získal Cenu Františka Palackého, Cenu Husákových dětí nebo Cenu Jamieho Dornana? Dozvíte se ve videu.

Reklama

Doporučované