Hlavní obsah

Seznam zážitků před smrtí, kuriózní žádost o ruku a ještě kurióznější jméno pro novorozence

Den očima Markéty Bidrmanové.Video: Markéta Birdmanová

 

Reklama

Výběr nejzajímavějších událostí z úterý 27. června sestavila Markéta Bidrmanová.

Článek

Lidovci se mohou pochlubit novinkou. Není to ani nový program, ani lídr strany. Je to nový název politické strany. Z původního názvu – Křesťanská a demokratická unie – Československá strana lidová se tak stala pouze KDU-ČSL.

Nepřekvapili pouze lidovci, ale také Marie Benešová, ministryně spravedlnosti. Ta několika politikům vzkázala, že si je pamatuje z odposlechů. Ano, ta Marie Benešová, která v naší zemi ručí za nezávislost justice a spravedlnost. Že je to trestné? To jí nevadí.

Třiadevadesátiletá důchodkyně z Manchesteru Josie Birdsová si splnila svůj dávný sen. Na svém seznamu, co by ráda zažila, než umře, se také objevilo zatčení. To si britská babička nakonec splnila. A dostal se jí plný servis. Musela podstoupit dokonce prohlídku na policejní stanici.

Jaká žena by nesnila o žádosti o ruku od svého milovaného? Takovou byste ale nečekali. Video ukazuje několik zakuklených ozbrojenců, kteří zamilovaný pár vytáhli na kapotu auta. V největší panice budoucí ženich poklekl a požádal svou zmatenou přítelkyni o ruku. To je prostě romantika v ruském stylu.

Rodičům v Indonésii se narodil chlapeček. Hlavním požadavkem bylo jméno neortodoxní a výjimečné. Nakonec našli jméno opravdu nevšední. Novorozenec dostal jméno Google. Doufají, že malý Google bude po vzoru vyhledávače pomáhat lidem.

Na celý výběr toho nejlepšího z úterý 27. června se podívejte ve videu.

Reklama

Související témata:

Doporučované