Hlavní obsah

Šídlo přejel psa? Lež! Podívejte se, jak vysazuje zvířata do přírody

Reportáž ze satirického pořadu Šťastné pondělí: Šídlo, Sulimenko a Dolejší vyrazili z teplého studia do divoké přírody.Video: Jindřich Šídlo, Konstantin Sulimenko, Václav Dolejší

 

Reklama

Měsíc před vyhlášením cen českého Internetu – Křišťálová lupa – vytahuje konkurence špínu na satirický pořad Šťastné pondělí, který usiluje o vítězství v kategorii popularita.

Článek

Marek Wollner, šéfredaktor reportážní publicistiky v České televizi, se neštítí vytáhnout to nejhorší. Ve svém pořadu Reportéři ČT přišel se zmanipulovaným tvrzením, že Jindřich Šídlo přejel autem sousedce psa. A také se prý v místě svého bydliště už dlouho chová velmi agresivně ke všem pejskařům.

Pravdou je přitom opak, jak ukazuje současná kampaň pořadu Šťastné pondělí před udílením Křišťálových lup. Jindřich Šídlo má velmi rád přírodu, a dokonce pravidelně se svým týmem vyráží do terénu, do lesů, na louky nebo k potokům.

Při těchto výjezdech je vidět inspirace marketingem Andreje Babiše a jeho zaručenými recepty, jak získat přízeň veřejnosti. Tvůrci Šťastného pondělí podobně jako on „vysazují“ zvířata do volné přírody.

Podívejte se na videoreportáž z pražské Divoké Šárky, kam Šídlo se svými kolegy – Václavem Dolejším a Konstantinem Sulimenkem – vyrazili vysazovat ryby, želvu a morče.

Celý díl pořadu Šťastné pondělí vysílá Televize Seznam každé pondělí ve 20:55. Jednotlivé rubriky pak samostatně v následujících dnech publikujeme na webu sz.cz. Další díly Šťastného pondělí můžete sledovat zde.

A můžete nás sledovat také na Facebooku nebo Twitteru.

Reklama

Doporučované