Hlavní obsah

Šílenec, veteráni nebo rebel. Podívejte se na přehled nejlepších fotbalistů beze smlouvy

Reina z Neapole do AC Milan. Fellaini z United do PSG nebo Juventusu. Kluby jednají s hráči beze smlouvy.Video: Josef Mačí, Profimedia.cz, AP

 

Reklama

Na konci sezony vyprší řadě skvělých fotbalistů smlouva. Už teď se ale o ty nejlepší zajímají přední evropské kluby.

Článek

Fotbalová sezona se v celé Evropě dostává do své závěrečné části. Před odletem na mistrovství světa v Rusku čekají ale ještě kluby těžká jednání s hráči, kterým v červnu vyprší smlouva.

Jedním z nich je jistota v neapolské bráně Pepe Reina. Španělský brankář skončil s Neapolí v lize třetí i druhý. A letos ji dost možná dotáhne po dlouhých 28 letech až na úplný vrchol. Příští rok ho už ale fanoušci na stadionu San Paolo pravděpodobně vídat nebudou.

Neapol 35letému gólmanovi nabídla roční prodloužení smlouvy. Reina ale toužil po delším kontraktu, který mu nabízí AC Milan. A to na dva roky s případnou opcí na další sezonu. Rossoneri se totiž musí pojistit proti případnému odchodu supertalentu Gianluigiho Donnarummy do Paris St. Germain. Situace kolem něj je totiž nepředvídatelná, zvlášť proto, že jeho agentem je chvalně i nechvalně proslulý Mino Raiola.

Na výběr nejzajímavějších jmen, která budou v létě k mání zdarma, se podívejte ve videu.

Reklama

Související témata:
Ribéry

Doporučované