Hlavní obsah

Skupina Olympic se zavřela do Propasti. Výsledkem bude nové album

Olympic natáčí novou desku, byli jsme se podívat ve studiu.Video: Dominika Nováková, Profimedia.cz, Seznam Zprávy, Youtube.com

 

Reklama

Skupina Olympic v těchto dnech natáčí písně do nové desky. Její členové jsou celé dny zavření ve studiu Propast, kam pozvali nejen nás, ale i nové spolupracovníky z Ameriky.

Článek

Členové kapely se rozhodli udělat novou desku jiným způsobem, a tak oslovili producenta z Ameriky Mirka Váňu a dva studenty, klávesistu a kytaristu, z konzervatoře Berklee College v Bostonu. „Spolupráce začala už před dvěma lety, když Petr přijel do Bostonu a udělali jsme tam společný koncert,” říká klávesista Eren Basburg a kytarista Alek Darson dodává: „Je to pro nás velká čest, rádi s novou deskou pomůžeme a doufáme, že jich bude ještě víc.”

Petr Janda už představil i pracovní název nové desky. „Trilobit. My jsme usoudili, že první deska, kterou Olympic vydal, byla Želva, a že by bylo dobré pokračovat ve zvířátkách. Želva je živý tvor, trilobit už je dávno mrtvý. A protože Olympic toho má hodně za sebou, tak už to má blíž k tomu trilobitovi,” vysvětluje s humorem Janda.

Nová deska vyjde v září a bude doprovázená křtem i koncertem. Jestli se název Trilobit uchytí, se nechme překvapit.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 19:30 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované