Hlavní obsah

Skvělý Kolář za zády a vychýlená muška v útoku. Se Slavií v Lize mistrů

Druhý díl videoreportáže o působení pražské Slavie v základní skupině Ligy mistrů.Video: Jiří Hošek

 

Reklama

„Když chcete v Lize mistrů uspět, musí vám zahrát všech 11 hráčů základní sestavy,” prohlásil kouč pražské Slavie Jindřich Trpišovský. Ve 2. dílu ohlédnutí Seznamu za pozoruhodným tažením sešívaných se zastavíme u podílu gólmana Ondřeje Koláře na úspěšném vystoupení SKS. Zamýšlíme se i nad tím, kolik slávistických hvězd si udrží klubovou příslušnost do příštího startu tohoto klubu v Champions League. Nechybějí ani klíčové situace zápasů a pochopitelně i emoce.

Článek

Podívejte se v úvodu článku na exkluzivní video Seznamu Zpráv z šestice zápasů pražské Slavie v letošním ročníku Ligy mistrů.

Kdo je pod aktuálním sportovním úspěchem Slavie a tažením Ligou mistrů podepsaný? Faktorů je celá řada. Jedno jméno, v Evropě špatně vyslovitelné, se ale okamžitě nabízí – Jindřich Trpišovský. „Když nejste dokonalí technici, buďte tvrdší a atletičtější. Když koučujete a nejste bývalým špičkovým fotbalistou, musíte vynikat v ostatních disciplínách trenérského víceboje, ví a praktikuje slávistický trenér.

Foto: Profimedia.cz

Kouč Slavie Jindřich Trpišovský .

Svou třídu ukázal proti Interu, Barceloně i Dortmundu gólman Slavie Ondřej Kolář. Sešívaní se mohli spolehnout na jeho rozehrávku, brilantní zákroky a celkově přístup bez nervů. Kolář, přezdívaný „Koli”, dal svému týmu šanci bodovat vlastně v každém zápase. Jeho cena na přestupním trhu nepochybně stoupla o několik milionů, myšleno eur…

Reklama

Doporučované