Hlavní obsah

Slaňování ze skály, ranní hygiena v potoce a krosny plné kamení. A žádný mobil! Co čekalo na finalistky České Miss

Finalistky České Miss si vyzkoušely, jaké je to přežít v přírodě bez moderních vymožeností.Video: Kristýna Gregorová

 

Reklama

Televize Seznam odvysílá už 2. června finále soutěže Česká Miss 2018. Dívky čeká měsíc plný příprav. Měsíc, kdy se ukáže, která dívka má na to, odnést si korunku krásy. Tentokrát jsme s dívkami vyrazili na dvoudenní kurz přežití.

Článek

A začalo se pěkně zostra. Hned, co si dívky vybalily podpatky a šaty, navlékly holínky, zabalily krosny a čekaly, že přijde něco jako tábor. Místo toho však přišel hned v úvodu šok. Amar s Dutchem, kteří kurz vedli, měli trošku jiný názor na to, co dívky v lese potřebují a co ne. A pěkně jim protřídily batohy. Pryč šlo náhradní spodní prádlo. Zůstala jen jedna vrstva teplého oblečení. Dívkám vyhodily i pláštěnky, všechno jídlo, časopisy a hry a samozřejmě také mobilní telefony.

Pak dívky vyrazily do první zastávky své cesty, kde se učily rozdělávat oheň pomocí křesadla. To byla ještě docela legrace. Stavění přístřešků v přírodě už tak jednoduché nebylo. Mnohé z finalistek držely mačetu v ruce poprvé. Ale i s tím se popraly. A hned potom, co si samy vyrobily ze dřeva lžičky, dostaly své první jídlo.

Tak takový byl první den. Co dívky čekalo v noci, jak zvládly ranní hygienu v potoce a slaňování ze skály, na to už se podívejte v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Související témata:

Doporučované