Hlavní obsah

Slavia touží po Trézéguetovi, který hraje za Egypt na MS. Jednání o Zeleném se zasekla

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Slavia se zajímá o Trézégueta, spoluhráče Davida Pavelky z turecké Kasimpasy.

Článek

Šéf fotbalové Slavie Jaroslav Tvrdík se před týdnem na Twitteru pochlubil, že jeho klub usiluje o účastníka mistrovství světa v Rusku.

Podle informací Seznam Zpráv jde Trézégueta. Tedy nikoli o slavného francouzského šampiona, ale o hráče jménem Mahmúd Ahmed Ibrahim Hassan, který nastupuje v barvách Egypta. A ve fotbalovém světě používá přezdívku Trézéguet.

Levonohý středopolař obléká klubové barvy tureckého klubu Kasimpasa, kde hrává i David Pavelka.

V uplynulém ročníku turecké ligy Trézéguet odehrál 31 utkání a zaznamenal 13 gólů a 7 přihrávek. Podle serveru transfermarkt.de má třiadvacetiletý hráč ještě dva roky platnou smlouvu.

Mimo Egypt hrával fotbalista i v Anderlechtu a Mouscronu. Za národní tým zaznamenal dosud 27 startů, včetně prvního vystoupení Egypta, kdy proti Uruguayi odkopal celých 90 minut. Dnes by mohl nastoupit i proti Rusku.

Slavia také vede jednání o příchodu jabloneckého krajního obránce Jaroslava Zeleného. Ten zahájil přípravu s Jabloncem, jeho příchod do Edenu ale výrazně komplikují jablonecké požadavky. Na vyžádané odstupné 30 milionů korun nemíní reflektovat, vyčká, zda Miroslav Pelta časem případně sleví.

Reklama

Související témata:

Doporučované