Hlavní obsah

Slavnosti pivovaru Ostravar, které měly být v červnu v Ostravě, byly zrušeny

Foto: Pixabay.com

Ilustrační snímek.

Reklama

Slavnosti pivovaru Ostravar, které se měly konat 18. a 19. června v Ostravě, byly zrušeny. Současná epidemická situace je neumožňuje uspořádat v plánované podobě. Pivovar lidem vrátí vstupné.

Článek

Před pandemií koronaviru bývaly slavnosti jedním z největších festivalů v Ostravě. Jejich 20. ročník začal organizační tým připravovat před více než 18 měsíci, kvůli koronaviru byl ale loni o rok odložen a nakonec se neuskuteční ani letos.

Akce se tradičně koná v areálu ostravského pivovaru. „Představa, že bychom 18. a 19. června mohli do našeho areálu najednou pustit 10.000 fanoušků, je nereálná. Navíc za situace, kdy ani nejsou známa žádná pravidla, jak se budou moci lidé na koncertech v létě setkávat, jsme se rozhodli přípravy slavností definitivně ukončit,“ uvedl vrchní sládek Ostravaru Jan Řehůřek.

Ostravar vrátí vstupné lidem v plné výši na účty, ze kterých za vstupenky zaplatili, a to přibližně do 14 dní. Kdo si koupil vstupenku v Ostravském Informačním centru, musí o vrácení peněz požádat tam.

„Pokud bude situace ve druhé půli června příznivá, mohli bychom třeba využít dobré vztahy s managementy a produkcemi kapel a v Ostravě uspořádat ve stejném termínu několik koncertů pod otevřeným nebem,“ dodal za Ostravar Jan Vošta.

Reklama

Doporučované