Hlavní obsah

Sledovačka lídrů, den pátý: Zaorálek vyrazil na seniorské vinobraní

Sledovačka lídrů, den pátý: Lubomír Zaorálek na seniorském vinobraní

 

Reklama

Seznam Zprávy sledují v unikátním přenosu favority voleb. Den po dni v online streamu můžete jen u nás vidět živě, co právě dělají dva hlavní adepti na vítězství v říjnových volbách: Andrej Babiš a Lubomír Zaorálek.

Článek

Z pátečního programu Lubomíra Zaorálka

10:00 - diskuse s primátory a starosty v Orlové

14:00 - návštěva fakultní nemocnice v Ostravě

17:00 - seniorské vinobraní

Do voleb zbývají přesně dva týdny.

Seznam vám nabízí možnost sledovat jednoho z favoritů voleb, lídra ČSSD Lubomíra Zaorálka, v unikátním online přenosu až do voleb. V tomto článku najdete videa z pátého dne naší Sledovačky.

Politikovi jsme v patách už od pondělí.

Online Sledovačka Lubomíra Zaorálka:

17:20 Zaorálek promluvil na seniorském vinobraní

Zopakoval to, co už si v minulých dnech a hodinách vyslechli i senioři v Novém Jičíně a Orlové. Mimo jiné zmínil, že tu nechce desítky tisíc ukrajinských pracovníků. Podstatnou část návštěvníků projev evidentně nebaví a nelíbí se jim, že jim zábavu přerušil politik. Občas to dávají hlasitě najevo. Pořadatelé je pak ke stolům chodí umravnit. Slíbený tříminutý projev už Zaorálek několikanásobně přetáhnul.

16:30 Zaorálek je na seniorském vinobraní

„Volal mi Luboš, že jede zrovna kolem a má sto litrů burčáku,” uvedla místní starostka. Zaorálek silnějším ostravským přízvukem přiznal, že zas taková náhoda to nebyla.

Sledovačka lídrů, den pátý: Lubomír Zaorálek v ostravské nemocnici.

14:20 - Zaorálek přijel na návštěvu ostravské fakultní nemocnice

Na diskusi například od zástupců ostravské lékařské fakulty zaznělo, že nástupní plat vysokoškolského učitele medicíny je 16 500 Kč hrubého. Proto podle nich o tuto práci nikdo nemá zájem.

Sledovačka lídrů, den pátý: Lubomír Zaorálek v kulturním domě v Orlové.

11:20 - Místo debaty jde jen o vystoupení Zaorálka

Na původně avizované debatě se starosty a ministrem zahraničí se nakonec šéfové radnic Bohumína, Karviné a Orlové ke slovu téměř nedostali. Před poloprázdným sálem kulturního domu v Orlové se stihli představit. Vzápětí ale vešel rázným krokem do sálu Zaorálek, z pódia si vzal mikrofon a vyrazil mezi lidi do hlediště. Nejdřív zopakoval svůj proslov o zdravotnictví, důchodech a mzdách. Stejný projev zazněl například už včera v Novém Jičíně. Poté odpovídal na dotazy několika seniorů. Starostové - spolustraníci - sedící u stolu na pódiu byli jen tichou kulisou. Ke slovu se dostali na pár vteřin a jen párkrát v momentech, kdy je lídr krajské kandidátky Zaorálek vyzval, ať mu v něčem dají za pravdu.

11:10 - Zaorálek sklidil potlesk za své výroky

Například řekl: „Monstrum Bakala mě chtělo za výroky ve Sněmovně zlikvidovat.“

10:20 - Zaorálek vystupuje v poloprázdném sále 

Ve své úvodní přednášce se Lubomír Zaorálek, podobně jako včera na Dni seniorů v Novém Jičíně, věnuje zejména zdravotnictví.

10:00 - Lubomír Zaorálek zahajuje druhý den návštěvy Moravskoslezského kraje 

Reklama

Související témata:

Doporučované