Hlavní obsah

Sledovačka lídrů: Okamura odpovídal na otázky Zuzany Bubílkové

Tomio Okamura v Rádiu Impuls.

 

Reklama

Seznam Zprávy už druhý týden sledují, jak si v kampani počínají lídři politických stran. V úterý vám nabídneme šéfa SPD.

Článek

Z úterního programu Tomio Okamury

12:00 - Debata MF DNES s ostatními lídry politických stran

15:30 - Rozhovor pro Rádio Impuls

SPD Tomio Okamury prognózují průzkumy volebních preferencí, že se do Sněmovny dostane, sám Okamura si troufá na dvojciferný výsledek.

V naší Sledovačce - projektu, který monitoruje chování lídrů během volební kampaně - se dokonce už objevil, ale nepřímo. Dostal se totiž do ostrého konfliktu s Andrejem Babišem ve chvíli, kdy se Sledovačka zaměřovala na šéfa hnutí ANO.

Teď se ale pokusíme sledovat přímo Tomio Okamuru. Souběžně s ním sledujeme také šéfa Pirátů Ivana Bartoše. Shodou okolností se tito politici střetli v ostrém Duelu Seznam Zpráv před pár dny.

Online Sledovačka Tomio Okamury:

15:30 - Okamura dává rozhovor v Rádiu Impuls

Lídra SPD čeká další z rozhovorů pro média, v pražských Holešovicích bude mluvit se Zuzanou Bubílkovou, moderátorkou Impulsu.

12:00 - Na předvolební debatě v hotelu InterContinental Prague:

Sledovačka lídrů: Tomio Okamura, den první.

Tomio Okamura přijel do hotelu InterContinental Prague, kde se zúčastní předvolební superdebaty iDNES.cz a MF DNES. Společně s dalšími jedenácti lídry má na programu šest hlavních témat, jako je migrace, doprava, důchody, platy učitelů, poplatky u lékaře nebo EET.

Reklama

Doporučované