Hlavní obsah

Slivovice i cimbálovka. Tohle je Morava herečky Evy Josefíkové

Ukázka z pořadu Moje místa s Evou Josefíkovou. Premiéru celého pořadu můžete sledovat v úterý 9. října od 20:00 hodin na celoplošné Televizi Seznam.Video: Blanka Kubíková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Nedokáže si představit život bez folkloru. Jedna z nejobsazovanějších mladých hereček vás zve na svou rodnou Moravu.

Článek

Překvapivě to není moravská vinice, ale vlčnovská švestková alej, kam zavítáme s oblíbenou herečkou. Rodina Evy Josefíkové ji vlastní už několik generací. A jak herečka sama říká, slivovice je lék na všechno – na rozbité koleno i bolavé ucho.

Eva ukáže své „království“ z dětství a také tradiční kroj po babičce. Provede vás po Uherském Hradišti, kde začínala s hereckou kariérou, a povypráví o tom, jaké měla průšvihy na gymnáziu.

V centru Prahy pak uvidíte její oblíbenou oázu klidu, kam utíká před pracovním shonem, a podíváme se do bufetu, kde se zastavil čas.

V osobním rozhovoru Eva prozradí, jak zvládala „mediální štvanici“ po rozchodu s hercem Jiřím Mádlem a jaké má plány se svým novým přítelem fotografem.

O tříměsíční cestě po Asii pak říká, že si splnila svůj sen, ale poznala, kde jsou její osobní hranice. Také se dozvíte, jaký má únikový plán B, pokud se rozhodne skončit s herectvím.

Celý pořad Moje místa s Evou Josefíkovou uvidíte v premiéře v úterý 9. října od 20:00 hodin na celoplošné Televizi Seznam. A malou ochutnávku v úvodním videu.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Sledujte Seznam Zprávy i na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované