Hlavní obsah

Zná recept na úspěch českých fotbalistů. Co chystá na Součka a spol.?

Nejen láska, ale i fotbalová vášeň prochází žaludkem. Kdo tomu nevěří, ať si rozhodně pustí nový díl série Jedeme na EURO. Právě zde:Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Sejdou se Čech, Angličan, Skot a Chorvat… Zní to jako vtip? Fotbaloví znalci vědí, že tohle složení nápadně připomíná los skupiny D na fotbalovém Euru, které začne už v pátek. Nový díl série Jedeme na Euro je o fotbale a o jídle.

Článek

Kuchař Rudolf Juriga spolupracuje s českou fotbalovou reprezentací už od EURO 2012. Asi vás nepřekvapí jeho odpověď na otázku, kdo z trenérů, jež u národního výběru zažil, byl největší pedant na kalorie. „Jednoznačně Karel Jarolím,“ neváhal ani vteřinu.

Kuchař Rudolf Juriga také v rozhovoru prozradil, jak obvykle vypadá jídelníček pro hráče národního týmu, ale i trenéry a všechny, co se o reprezentanty starají.

Před 25 lety se Uhrinova parta ve vyřazovací části uvolnila na Euro 1996 u povedené grilovačky. „To by bylo super na to navázat. A skončili bychom vítěznou svíčkovou,“ zasnil se mistr vařečky.

Zatímco Luděk Mádl s Jindřichem Šídlem zpovídali kuchaře národního týmu, Jiří Hošek vyrazil na opravdovou pražskou grilovačku s Angličanem, Skotem a Chorvatem.

Nad vepřovou panenkou a dalšími pochutinami z grilu se sešel s chemikem Michaelem Londesboroughem, expertem na komunikaci Tonym McLaughlinem a fotbalovým agentem Milanem Martinovičem.

Jak tahle parta vidí šance svých týmů na Euru? A byl podle ní lepší brankář Ivo Viktor, nebo Petr Čech? To zjistíte, když si pustíte další díl série Jedeme na Euro. Ve videu pod titulkem tohoto článku.

Reklama

Doporučované