Hlavní obsah

Souček se mezi Kladiváři dobře uvedl. Hošek, Bosák a Šídlo sepsuli sudího Deana

Foto: Profimedia.cz, Seznam Zprávy

Tomáš Souček se při své premiéře v Premier League předvedl solidně.

Reklama

Přestup a první ligový zápas Tomáše Součka za West Ham United. Šlágr kola mezi Tottenhamem a Manchesterem City, který byl náročný pro sudího Deana i nervovou soustavu hráčů i fandů. Útočná řada Hošek – Bosák – Šídlo stačila probrat i právě skončené přestupní období v Premier League.

Článek

Jindřich Šídlo a Jaromír Bosák se v novém vydání Angličana neshodli v názoru, zda se londýnští „Kladiváři“ dokážou udržet v Premier League. Přestup Tomáše Součka do West Hamu ale celé trojici diskutujících smysl dává. Český reprezentační záložník se v novém působišti dobře uvedl, i když ho musel vyděsit dezolátní stav obranných řad West Hamu, která svými tragikomickými omyly dovolila soupeři z Brightonu dostat se zpět do zápasu. „I kdyby se West Ham v Premier League neudržel, Tomáš Souček se v Anglii může dobře zapsat a v létě po něm sáhne jiný klub,“ poznamenal komentátor Jaromír Bosák.

I radikální fanoušek Arsenalu Jindřich Šídlo bez vytáček konstatoval, že zákrok Raheema Sterlinga z Manchesteru City na Dele Alliho z Tottenhamu si zasloužil červenou kartu. „Byl to úplně stejný červený faul, za který byl nedávno vyloučen Aubameyang,“ dodal Šídlo. V palbě Angličana se ocitl nejen hlavní sudí Mike Dean, který kdysi čelil podezření, že nadržuje Spurs, což podle Hoška už 2 sezony neplatí, ale také Kevin Friend, který měl v neděli večer na starosti VAR.

Jiří Hošek se jinak rozplýval nad výkonem i přístupem nové posily Tottenhamu Stevena Bergwijna, který se dokonce musel vyplatit, aby jeho dosavadní zaměstnavatel PSV zahájil oficiální jednání se severolondýnským klubem. Nizozemský křídelník pak hned při svém debutu proti City vstřelil vítěznou branku.

Poslechněte si další vydání Angličana v přehrávači nahoře.

Angličan

Fotbalový pořad Jiřího Hoška (@hosekj) a jeho přátel, výhradně o Premier League. S pravidelnými hosty Luďkem Mádlem, Karlem Häringem, Jaromírem Bosákem nebo Jindřichem Šídlem.

Od fanoušků, kteří si bez anglické ligy nedovedou představit víkend, pro fanoušky. Pozor, ve studiu se za žádných okolností nesmí sejít dva fans stejného klubu!

Každé pondělí exkluzivně na Seznam Zprávách v sekci Audio.

Také rádi posloucháte? Napište nám své postřehy, připomínky nebo tipy na mail audio@firma.seznam.cz.

Reklama

Doporučované