Hlavní obsah

Soukromá místa Václava Neckáře. Ukázal, kde vyrůstal, a prozradil, jak překonal nejtěžší chvíle

Podívejte se, která místa byla důležitá v životě zpěváka Václava Neckáře.Video: Pavol Martaus, Seznam Zprávy

 

Reklama

Zpěvák s nezaměnitelným hlasem pozval kamery Seznamu na divadelní prkna, kde stál jako dětský herec nebo poprvé se superslavnými Golden Kids. Představil nám také místa, kde strávil dětství a která už dnes neexistují.

Článek

Začínal jako dětský herec. Na divadelní prkna ho dostali jeho rodiče. Ty ale vzápětí komunisté z uměleckého světa vyhodili. Proč dal tatínek přednost práci v zemědělství? Jak to pomohlo Václavovi najít vztah ke koním?

Zazářil v mnoha filmových rolích. Snad nejznámější je ta z oscarového snímku Ostře sledované vlaky. Proč neodjel na předávání cen do Hollywoodu? A jak se vůbec k filmu dostal?

Celý život mu stojí po boku jeho bratr Honza. Připouštějí, že se občas pořádně pohádají, ale jeden bez druhého nemohou být. Jak Honza vytušil, že Václava postihla mozková mrtvice? A jak mu pomohl zpátky do života?

Odpovědi naleznete v úvodním videu v pořadu Moje místa.

Moje místa s Václavem Neckářem vysílala Televize Seznam v premiéře ve středu 2. října od 21 hodin. Následoval pořad Intimní zpovědi Václava Neckáře – hloubkový rozhovor, který je sondou do života známých Čechů a Slováků.

Starší vydání obou pořadů najdete v archivu televizeseznam.cz.

Reklama

Doporučované