Hlavní obsah

Soukup prezident, pád auta ze čtyř metrů a fotbaloví chuligáni

Den očima Daniela Andrisáka.Video: Daniel Andrisák

 

Reklama

To nejzajímavější, co by vás v úterý nemělo minout, vybral sportovní redaktor Daniel Andrisák.

Článek

Komentáře k požáru katedrály Notre-Dame

Ještě jednou se vrátíme k požáru katedrály Notre-Dame. Katastrofické obrázky vyvolaly vlnu reakcí na sociálních sítích. Příčina požáru zatím není známá. Tedy jen pro hasiče a odborníky. Část internetových pisálků má jasno. Zase ti muslimové.

Kandidatura Jaromíra Soukupa

Od internetových pisálků ke kvalitním moderátorům. Jaromír Soukup oznámil svou kandidaturu na prezidenta republiky. Jen si to představte. Pražský hrad Jaromíra Soukupa nebo Lány Jaromíra Soukupa. Ten nápad přeci nemá chybu. Tedy jedna moucha se přeci jen najde. S kým bude Jaromír Soukup dělat pravidelné týdenní rozhovory?

Pád auta do jámy

Z nesmyslných snů zpátky do reality. I když ta umí být hodně bolestivá. Dvaatřicetiletá řidička na Moravě chtěla objet náklaďák a přehlédla při tom čtyři metry hlubokou jámu. Naštěstí nedošlo k vážnému zranění. Ale přesně takhle, pane Soukupe, dopadají špatné nápady.

Dohra fotbalového derby pražských „S“

Derby pražských „S“ má podle očekávání dohru. Disciplinární komise dnes zahájila řízení s oběma kluby. Slavia byla už před vyhroceným zápasem v podmínce. Boss sešívaných Jaroslav Tvrdík byl sice s chováním fanoušků spokojený, trestu se v Edenu ale zřejmě nevyhnou. Trpět za nevhodné pokřiky a pyrotechniku ovšem může i Sparta.

KO Alexandra Ovečkina

A na závěr ještě jednou sport. Hokej je tvrdý a v Americe dvojnásob. To by mohl potvrdit i ruský mladík Andrej Svěčnikov. Útočník Caroliny vyzval na bitku krajana Ovečkina. Ruský bohatýr se dvakrát nerozmýšlel a zahodil rukavice. Stačily tři přesné rány a bylo hotovo. Výstavního KO si všimla i nejznámější MMA organizace světa UFC. Čert vem tu následnou prohru Washingtonu 5:0.

Reklama

Související témata:

Doporučované