Hlavní obsah

Sourozenci Ponerovi šijí pro slavné: oblékli Jágra i Gottovu dceru

Návrháři Ponerovi: mladí sourozenci, kteří oblékají hvězdy.

 

Reklama

Sourozenci Jakub a Nikol Ponerovi už tři roky tvrdě pracují. Nerozlišují den a noc a nebojí se riskovat. V současné době jsou uznávanými módními návrháři, kteří oblékají mnoho známých tváří z řad celebrit, ale i politiků. Plní si svůj sen a stále rozšiřují sortiment.

Článek

Pracují s kvalitními materiály, jsou precizní a originální. Tak Ponerovy popisují nejen jejich zákazníci. Respekt už si vysloužili i u starších kolegů z branže. Začátky byly ale perné. „Bylo to těžké, ale v tu chvíli nám to nepřišlo. Jeden rok jsme byli zavření v ateliéru a jen jsme pracovali. A vyplatilo se. Nikol je taková ta marketingová hlava a já jsem kreativec,“ vzpomíná Jakub Poner.

Jejich šaty se pravidelně objevují na těch nejprestižnějších společenských událostech. Oblékají přední české herce, sportovce, moderátorky i herečky. Za všechny můžeme zmínit hokejistu Jaromíra Jágra, jeho přítelkyni Veroniku Kopřivovou, Adelu Banášovou či mladší dceru Karla Gotta.

Módní sourozenecké duo přiznává, že bez mediální pozornosti, které se dá dosáhnout právě přes známé tváře, by to v dnešní době ani nešlo. „Na začátku jsme neměli moc peněz, které by nám třeba ke zviditelnění mohly pomoct. Pokud umíte se sociálními sítěmi pracovat, tak to opravdu přináší ovoce. Díky za Facebooky, Instagramy, známé osobnosti a média,“ říká návrhářka Nikol Ponerová.

Celý rozhovor si pusťte v úvodním videu.

Reklama

Související témata:

Doporučované