Hlavní obsah

Speciál s mocnými: Dokud budeme sami švindlovat a jezdit 180 na dálnici, právní stát tu nebude

Musíme věřit, že tu jednou opravdu právní stát bude. A také pro to něco udělat, tvrdí Karel Muzikář mladší.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Když si vnitřně odsouhlasíme, že malý přestupek není přestupek, kde to skončí, ptá se vlivný advokát.

Článek

Pořadem Kam to bude? prošla už dvacítka předních osobností českého byznysu. A je řada scének, které jsme vám při střihu utajili. Proto jsme připravili speciál, v němž na vystřižené scény – některé zábavné, jiné vážné – dojde.

Nad tím, jestli můžeme věřit v právní stát, když sám premiér tvrdí, že je v Česku možné si trestní stíhání objednat, se zamýšlí v ukázce ze speciálního pořadu vlivný pražský advokát Karel Muzikář. Jeho kancelář často hájí stát v miliardových přích a jeho otec patří k doyenům tuzemského lobbismu.

O tom, co je řízená svoboda a proč je to nejlepší systém pro výchovu dětí, se rozpovídal protikorupční bojovník a miliardář Karel Janeček. Jak se srovnat se světem sdílené ekonomiky, poradil bývalý automobilový závodník Jan Charouz. Přezkoušení ze znalostí historie žurnalistiky se pak moderátor Adam Junek nevyhnul při jízdě s Libuší Šmuclerovou.

Speciální díl i s bonusy, kdy se při natáčení prostě nedaří, sledujte tento čtvrtek od 20.00 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Sledujte Seznam Zprávy i na

Reklama

Doporučované