Hlavní obsah

Šperk jako vizitka každé ženy. Bez náušnic se cítím nahá, říká zpěvačka Machálková

Představení nové jarní kolekce šperků Jitky Kudláčkové.Video: Barbora Marková, Profimedia.cz, Seznam Zprávy

 

Reklama

Šperk je neodmyslitelnou součástí každého dokonalého outfitu. Dokáže podtrhnout krásu ženy, ale také odhalit kouzlo její osobnosti. Jak si správně klenot vybrat?

Článek

Vedle třpytivých šperků zářily i české známé tváře. Na nové trendy letošního roku se přišla se svou dcerou Elinkou podívat Libuška Vojtková. Jaké šperky jako maminka nosí?

„Já mám takové šperky, které nesundávám. Což je prstýnek snubní a zásnubní, který mám, a ještě jeden od manžela. I vlastně na krku - teď začíná tahat, to je pravda, takže to asi sundám, co se týče řetízku. A náušnice zatím také nosím každý den, takže šperkům se nevyhýbám ani v mateřství,“ směje se tanečnice.

„Nosím šperky. Vždycky mám nějaké náušnice, bez nich se cítím tak trochu nahá. Víceméně nosím jeden dva prstýnky, ráda nosím hodinky, k nim jsem se už naučila nosit nějaký protipól - náramky. Šperky nosím, ale nemám toho na sobě hodně,“ říká zpěvačka Leona Machálková.

Na představení nové jarní kolekce nechyběli ani sami návrháři. Na trendech se shodují - důležité je šperkem ženu rozzářit a podtrhnout její osobnost.

„Má hodnotu nejen materiálu, ale také hodnotu pro vás jako pro člověka,” říká návrhářka šperků Jitka Kudláčková.

Jak si správně šperk vybrat? Podívejte se na úvodní reportáž.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 19:30 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované