Hlavní obsah

Spinkej, nebo si pro tebe přijde Putin!

Den očima Markéty Bidrmanové.Video: Markéta Bidrmanová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Po internetu koluje originální návod „jak uspat vlastní dítě”. Pozor, funguje jenom v Rusku. Tatínek se poněkolikáté ptá svého synka: „Budeš spát? – Ne! – Copak chceš, aby si pro tebe přišel Putin? – Ne! – Přijde si pro tebe Putin, sebere tě a zvýší ti věk odchodu do penze na 80 let! – Ne! – Budeš teda spát? – Jo!” A kým strašíte před spaním své děti vy?

Článek

O víkendu projde Prahou průvod Prague Pride. O pár desítek kilometrů dál se sejdou vyznavači tradicionalismu

V barokním zámku Příčovy u Sedlčan se koná vlastenecké setkání Sdružení přátel bílého heterosexuálního muže, píší Lidovky.cz. Pořadatelé inzerují: „V Příčovech proběhne inteligentní kultivované setkání na úrovni. Ukázka toho nejlepšího, co nabízí evropská civilizace.” A co tedy nabízí? Poslance Jaroslava Foldynu (ČSSD), Klausova extajemníka prezidenta Klause Ladislava Jakla, protiislámského aktivistu Martina Konvičku. Pozor, zámek není oplocen. Tradicionalisté se mohou volně pohybovat po okolí. O vytvoření přírodní rezervace pro vyznavače tradičních hodnot se zatím jedná…

Před padesáti lety fotili Beatles přebal své předposlední desky Abbey Road

Přechod přes ulici v severozápadním Londýně od té doby láká fanoušky Brouků k pořízení coververze legendární fotografie. Přes přechod se vydali Red Hot Chili Peppers, animovaní Simpsonovi, figurky z lega nebo postavy ze Star Wars. Policie v indické Kalkatě fotku využila ke kampani za užívání přechodů se sloganem „Když můžou oni, proč ne vy?“.

Roger Federer slaví dnes 38. narozeniny

Na okruhu ATP Tour vyhrál sto dva turnajů ve dvouhře. S dvaceti singlovými tituly na Grand Slamu je nejúspěšnějším mužským tenistou vůbec. Jako jediný muž osmkrát vyhrál Wimbledon. A v open éře spoludrží rekordní počet šesti trofejí na Australian Open a pěti na US Open. Rogere, zraješ jako švýcarský sýr!

Němcům kazí léto páření ježků. Kvůli hlasitým zvukům si na ně stěžují na tísňové lince

V Augsburgu rušení nočního klidu řešila dokonce policie. Dotyční si stěžovali na příliš vášnivé sousedy. Když však policie na místo dorazila, zjistila, že místo lidí bude muset umravnit ježky. Vzhledem k tomu, že jich ale ubývá, nechala pár drobných savců v aktivitě pokračovat.

Reklama

Doporučované