Hlavní obsah

Selhání Argentiny změnilo chování sázkařů, na výhře Japonska brali miliony

Foto: Profimedia, Profimedia.cz

Sázky na čtvrteční vítězství Japonska nad Španělskem se sázkařům vyplatily.

Reklama

Dramatické čtvrteční rozuzlení ve skupině E MS v Kataru přineslo další sázkařské zemětřesení. A také nový trend – sázkaři jsou odvážnější.

Článek

Němci sice nepostoupili, ale své utkání vlastně vyhráli. Proto byli nakonec na včerejšku z pohledu sázek nejzajímavější Japonci. Další utkání, na které sázkaři jen tak nezapomenou.

„Finální kurzy byly 7 na Japonsko, 4,5 na remízu a 1,5 na Španělsko. Na výhru Španělska jsme přijali 12 milionů korun, ale polovinu jsme vrátili sázkařům, kteří si vsadili na výhru Japonska,“ řekl Seznam Zprávám mluvčí Fortuny Petr Šrain.

Tipsport na výhru Španělska nad Japonskem přijal dokonce přes 16 milionů korun a sázek na výhru španělského týmu měl 94 %. Šampionát mezitím u Tipsportu už překonal rekord náběrů z roku 2018. „Sázkaři projevují o MS obrovský zájem, celkem Tipsport už přijal sázky za 1,123 miliard korun,“ uvedl mluvčí kanceláře Václav Sochor. Za pozornost stojí, že vůbec nejvyšší sázka přijatá u Tipsportu zůstává pořád na příležitost „Brazílie vítěz - celkově“ za 1,2 milionu v kurzu 3,65:1.

Překvapení v Kataru nahrávají obecně kancelářím, ale je vidět jasný trend. Sázkaři dokázali reagovat na fakt, že MS přináší překvapení. „Na Španělsko bylo u nás sice stále velké procento vkladů – asi 90%, ale sázkaři se prostě z vývoje šampionátu poučili. Normálně by bylo na Španělsko o hodně víc než 90 %,“ uvedl Šrain z Fortuny.

Lidé podle něj začali improvizovat a nebojí se vsadit na outsidera. „Mám tu tiket na výhru Japonska, když byl kurz 8,6 ku 1. Dotyčný vsadil 252 000 korun a vyhrál 2 169 200 korun. Druhý sázející vsadil 80 000 korun o poločase, kdy byl kurz 34 na Japonsko (to ještě vedlo Španělsko) a nakonec vyhrál 2 720 000 korun. Takže oproti Argentině už lidé sází na překvapení víc,“ dodává Šrain.

Podle mluvčího Fortuny jsou nyní zajímavé i sázky na to, zda padne branka v nějakém časovém rozmezí. Sázkaře to baví o to víc, že rozhodčí dnes nastavují na koncích zápasů mnohem víc času než dřív.

Čtěte více o MS ve fotbale v Kataru na Sport.cz

MS ve fotbale v letošním roce probíhá v netradičním zimním termínu od 20. listopadu do 18. prosince 2022 v Kataru.

Reklama

Doporučované