Hlavní obsah

Stáli při mně andělé, vzpomíná Janžurová na děsivý pád v divadle

Iva Janžurová promluvila o dnešní době a o svém životě.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Její kamarádka a herecká kolegyně Eva Holubová nedávno na svém profilu zveřejnila snímky společné cesty vlakem a autem. Výlet, který si Iva a Eva udělaly během divadelního zájezdu, vzbudil velký ohlas fanoušků. Sama herečka ale o profilech na sociálních sítích zatím neuvažuje.

Článek

„Tak já Instagram nemám, nevím, jestli ho budu někdy mít, ale Eva s ním bohatě spolupracuje, a i moje dcera Sabina,“ usmívá se Iva Janžurová, kterou humor nikdy neopouští.

Na videu a fotkách je jasně vidět, že má herečka stále neuvěřitelnou energii. Za svůj život předvedla skvělé herecké výkony, jak v komediálních, tak v dramatických rolích. Sama tyto žánry velmi ráda střídá: „Jsem ráda, když se to prudce mění. Když se dostavávám od čiročiré komedie k vážnému dramatu, tak mě to baví. Já jsem často během jednoho filmu střídala žánry, vyměnila jsem charakter, kostýmy. To mě hrozně bavilo."

Iva Janžurová se stala kmotrou CD s hudební pohádkou Uhlíř, princ a drak, kterou napsala a písničky složila Radůza. Sama herečka věří, že existují pohádkové bytosti a andělé: „Některé jevy se mi jeví pohádkově. Někdy si říkám, že je nade mnou mnoho pohádkových bytostí, jako andělé s křídly, kteří mi zachránili život. Před třemi lety jsem sebou práskla na jevišti a minula o milimetr spánkem ostrý roh stolu. Všichni mi říkají, že mě drželi andělé.”

Více z rozhovoru uvidíte ve videu, které je součástí pořadu Slavní. Sledovat ho můžete každý všední den od 19:50 na TV Seznam.

Návod k naladění Televize Seznam najdete zde.

Reklama

Související témata:

Doporučované